bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Een ruime keus aan rugzakken!

Rugzakken zijn reuzehandig en daarmee eigenlijk onmisbaar! Bijvoorbeeld om je schoolspullen in te bewaren en te vervoeren, of tijdens je vakantie als (hand)bagage. In de meeste rugtassen passen de belangrijkste dingen die je voor school nodig hebt. Zoals je mappen, je boeken en je schrijfspullen. Rugzakjes voor kinderen zijn er in alle soorten en maten, ook bij Bulbby. Bij ons tref je een ruim assortiment aan rugzakjes in verschillende kleuren. De banden van onze rugtassen zijn stevig en verstelbaar, en de stof van de rugzakken is waterafstotend. Ideaal als je door de regen moet! Erg populaire rugzakken zijn bijvoorbeeld onze rugzakjes 0-6 jaar en de junior rugzak.

 

junior rugzak
rugzakje 0-6
tennistas

Bedruk de rugzak met je eigen tekst!

Dat rugzakken hele handige accessoires zijn, is duidelijk. Iedereen heeft er wel een. Maar je wilt natuurlijk wel dat jouw rugtas opvalt tussen alle andere rugtassen. De rugzak van Bulbby valt zeker op! Waarom? Omdat je de rugzak zelf kunt samenstellen. Kies een kleur en vervolgens een mooi naamlogo. Dat kunnen wij op de rugtassen bedrukken. Het resultaat? Een persoonlijke en unieke rugzak die duidelijk van jou is! De rugzakken van Bulbby raak je niet zo makkelijk kwijt nu je naam erop staat!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.