bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Gepersonaliseerde toiletzak

Wanneer je op vakantie gaat, mag een toiletzak zeker niet ontbreken. Hier neem je natuurlijk al je toiletartikelen in mee. Omdat je een eigen tekst of naam op de toiletzak kunt laten bedrukken, weet je altijd welke van jou is en pak je ’s ochtends vroeg niet per ongeluk de spulletjes van bijvoorbeeld je vriend wanneer je op zoek bent naar jouw eigen deodorant.

Ook voor jouw kleintje is deze toiletzak super handig en heel leuk. Welk kindje vindt het nou niet geweldig om echt een eigen toiletzak te hebben waar zijn of haar naam op bedrukt staat? En naast een eigen naam, kan er natuurlijk ook nog een leuke print op de toiletzak bedrukt worden. Houdt je kindje van katten, auto’s, dino’s of vlinders? Het kan allemaal op de toiletzak bedrukt worden. Natuurlijk is er nog veel meer keuze!

Toilettas-bedrukken
Toilettas-met-naam-bedrukt-meisje

Gebruik van de toiletzak

In de toiletzak van Bulbby kan je alles netjes ordenen en gemakkelijk terugvinden want door de stevige randen kan je de toiletzak volledig openen en zo blijft hij ook staan. Verder heeft hij twee kleine vakjes aan de binnenkant met rits en klittenband, en een vakje aan de buitenkant. Je kunt de toiletzak precies inrichten zoals jij het wilt en kleine spulletjes zoals haar elastieken of speldjes kan je goed opbergen in de kleine vakjes zodat je deze niet kwijtraakt.

Toiletzak checklist

Ben jij zo iemand die alles tot in de puntjes vooruit plant en die het liefst niks vergeet om mee te nemen? Lees dan de checklist van Girlscene. Hierin wordt precies aangegeven wat jij moet meenemen in je toiletzak zodat je niks tekort komt op reis. Super handig!

Ga je binnenkort op reis? Begin dan snel met het ontwerp van je eigen toiletzak met naam zodat je hem nog op tijd binnen hebt. De bestelling wordt uiterlijk drie werkdagen na het ontvangst van de betaling verzonden.

 

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.