bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Gymtas met naam goedkoop

Wanneer je kind naar gymles gaat op school, is een gymtas onmisbaar. Tussen al die standaard gymtasjes is het misschien moeilijk voor je zoon of dochter om de eigen gymtas eruit te pikken. Ga daarom voor een gymtas bedrukt met de naam van je kind! Bij Bulbby kan je een gymtas met naam goedkoop bestellen. En mocht je nou op zoek zijn naar meerdere bedrukte gymtassen, dan kunnen we je een staffelkorting geven.

€ 12.99
Gymtas

Deze super handige gymtas is gemaakt van waterafstotend nylon en is makkelijk schoon te houden. Wij bedrukken de gymtas met naam en een leuke print. De gymtassen hebben een rijgkoord in dezelfde kleur als de tas. Ook ideaal om te gebruiken als zwemtas met naam!

GYMTAS BEDRUKKEN 

Kinderen vinden het ook heel leuk om een gymtas met naam zelf te ontwerpen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en door ons ontworpen naamlogo's. Vul de naam van het kind in en je ziet direct hoe de gymtas eruit komt te zien. Gaaf toch? Ga snel aan de slag met het ontwerpen van jouw favoriete gymtas.

GYMTAS OF ZWEMTAS KIND

Deze gymtas met naam, of zwemtas met naam, is een superleuk verjaardagscadeautje voor kinderen. Ook heel leuk om cadeau te geven als je kind voor het eerst naar school gaat. Ook na de zomervakantie, in de back to school periode, is het leuk om je kind weer enthousiast te maken voor school met een gepersonaliseerde gymtas kind met naam. 

GYMTAS MET NAAM KOPEN?

Tip: Wil je gymtasjes of zwemtasjes kopen en bestellen met een eigen logo voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Ook dat kan bij Bulbby. Stuur het gewenste logo door naar info@bulbby.com en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. 


De prijs van onze gymtassen

Onze gymtassen kosten €12,95 inclusief bedrukking. Dat is helemaal niet duur, toch? Mocht je 5 stuks of meer willen bestellen, dan kunnen we je een mooie staffelkorting aanbieden. Dit begint al bij 10% korting. De prijs van een gymtasje is dan nog maar €11,66. Wil je een eigen logo laten bedrukken op een gymtasje? Ook dat is mogelijk. Hier rekenen we echter wel wat extra kosten voor. Neem contact op met onze Klantenservice om hier meer informatie over te verkrijgen.

gymtas-drie-
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.