bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Herfstvakantie! Tips voor leuke activiteiten

FB-flatlay_theedoos
tekendoos-naam

Yes, vandaag is het voor heel veel mensen herfstvakantie! Om dat te vieren zetten we in deze blog een aantal tips voor je op een rijtje. Zoek je leuke activiteiten? Lees dan snel verder!

1. Knutselen!

Bij Bulbby zijn we gek op nieuwe dingen creëren, dat doen we natuurlijk iedere dag door de producten te bedrukken. De herfst is het perfecte seizoen om eens lekker te knutselen. Ga het bos in en ga op zoek naar mooie blaadjes en kastanjes. Van de kastanjes kan je bijvoorbeeld hele leuke spinnenwebben maken met satéprikkers en de blaadjes kan je overtrekken met een paar potloden. De potloden kan je natuurlijk bewaren in je eigen gepersonaliseerde tekendoos!

2. Gezellig een filmpje kijken

Het wordt volgende week dan echt wat kouder, dus het is heerlijk weer om gezellig op de bank een filmpje te kijken. Op de bank liggen is extra lekker wanneer je dat doet in je eigen onesie. En… onze onesies zijn tijdelijk in prijs verlaagd! Je ontwerpt nu je eigen onesie voor maar 34.95 euro.

3. Maak een boswandeling!

Het wordt prachtig weer om een mooie wandeling te maken. Ga je echt een eind lopen? Neem dan ons heuptasje mee om je telefoon en andere belangrijke spullen in te bewaren. Natuurlijk ook leuk om je huisdieren mee te nemen als je die hebt.

Geniet van je herfstvakantie!

Nog een laatste tip.. Het is natuurlijk ook heerlijk om lekker online te gaan shoppen tijdens de herfstvakantie. Daarom hebben we volgende week een leuke actie voor jullie in petto! Houd onze website of Facebook in de gaten 🙂

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.