bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Heuptasje met naam

Heuptasje-met-tekst
Heuptasje-zwart-naam

Iedere week vertellen we je meer over één van onze producten. Deze week zetten we ons heuptasje met naam in de spotlights. Wanneer je de laatste trends een beetje hebt gevolgd, dan zijn de heuptasjes je zeker niet onopgemerkt gebleven. Overal zijn ze te verkrijgen; de duurdere merken zoals Gucci hebben gave heuptasjes, maar ook bij andere en goedkopere winkelketens zijn ze te vinden. De heuptasjes zijn goed te combineren met een leuk jurkje, waarbij ze vaak als riempje worden gebruikt. Bij Bulbby zijn we ook gek van de heuptassen trend en daarom hebben we een heuptasje aan onze webshop toegevoegd. Net als onze andere producten, kan je het heuptasje met naam of een leuke tekst personaliseren!

De heuptasjes zijn verkrijgbaar in twee leuke kleuren: zwart en electric pink. Onze designers hebben zulke gave logo’s ontworpen, die moet je echt even bekijken! Zeker weten dat je er dan ook eentje wilt hebben.

Productinformatie

Festival accessoires heuptasjes

– De heuptasjes zijn gemaakt van 100% polyester;
– Voorop en achterop het heuptasje zitten ritsen;
– Er zijn twee aparte vakjes, ideaal om je spullen in op te bergen;
– De afmetingen van het heuptasje zijn 38x14x8 cm.

Wat zeggen onze klanten over ons heuptasje met naam?

Nadat je bij ons een bestelling hebt geplaatst, krijg je altijd de kans om een review te plaatsen. Omdat we de heuptasjes nog niet zo heel lang in ons assortiment hebben, zijn er nog geen reviews specifiek over de heuptasjes binnen gekomen. Wel hebben we van klanten zelf meerdere reacties ontvangen. Zo heeft een grote vriendinnengroep een aantal weken geleden allemaal heuptasjes met naam besteld, die ze gebruikten voor het hardlopen. Zij waren aangenaam verrast toen ze de heuptasjes thuis ontvingen!

En oké, we geven toe: ook wij van Bulbby dragen onze eigen heuptasjes 🙂 We krijgen er super leuke reacties op, vooral omdat we de teksten zelf hebben verzonnen! Wil jij nou ook je eigen heuptasje ontwerpen? Ga dan naar snel naar de heuptasjes pagina en ontwerp er zelf één!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.