bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #26 + Hittegolf!

Bulbby update-26

Wow, er is een echte hittegolf! Hoe lekker dit ook is in de zomer, wij hebben het op het kantoor behoorlijk zwaar 😉 Een groot gedeelte van ons team is op dit moment lekker op vakantie. Sommigen zijn lekker naar de zee in Nederland, er zijn er een aantal in Italië, Frankrijk, Bonaire… Noem het maar op of iemand van ons team is er deze zomer of gaat er nog naartoe. Jullie begrijpen natuurlijk wel wat dit betekent. Met veel minder mensen, verrichten we net zoveel werk! Dat is dan ook exact de reden dat we in deze blog weinig nieuws te vermelden hebben. We werken met man en macht om alle orders de deur uit te krijgen. Natuurlijk zijn we vanwege het warme weer ook nog eens een stukje slomer dan we normaal zijn, maar hé, daar kunnen we echt niks aan doen!

Hittegolf op kantoor

Vooral afgelopen vrijdag was het echt niet meer normaal; het is zo ontzettend warm! Ook al hebben we veel ventilatoren, vooral in de productie is het werken erg zwaar. We werken natuurlijk met hittepersen, die veel warmte uitstralen. Dat maakt het werken nog even net iets zwaarder!

Omdat we met meerdere mensen in de productie aan het werk zijn, kan het zijn dat onze klantenservice iets minder goed bereikbaar is. Per mail reageren we wel altijd zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een dag.

Vlogs

Dan nog meer even iets interessants om deze Bulbby update een vrolijk tintje te geven. Sinds een tijdje werken we met een aantal vloggers samen, en vorige week hebben we weer een nieuwe video online geplaatst! Bekijk de vlog van de zusjes Myrthe en Jasmijn, die een kussensloop en iphone hoesje ontvangen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.