bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

In de Wolken festival!

header-nieuw-idwf-1200x417

We hebben het in onze wekelijkse update al eerder genoemd, maar ook Bulbby staat op het In de Wolken festival! In deze blog vind je wat praktische informatie over het festival, waar je tickets kunt kopen en verklappen we je al iets meer over onze stand.

Wat is het In de Wolken festival?

Het festival is een nieuw evenement, georganiseerd door Ouders van Nu. Het festival is bedoeld voor zwangeren en ouders met een pasgeboren baby. Er zijn verschillende stands waar je van alles kunt kopen en er zijn verschillende lezingen. Leuk, toch?

Wanneer is het In de Wolken festival?

Het festival vindt plaats op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in de RAI in Amsterdam. Op donderdag en vrijdag zijn de hallen geopend tot 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is het terrein open van 10.00 tot 18.00 uur.

Waar kan ik kaartjes kopen voor het festival?

Je kunt kaartjes kopen via de website van het In de Wolken festival. Een dagticket kost 15.95 excl. servicekosten. Als je lid bent van Ouders van Nu kan je mooie kortingen krijgen!

Wat doet Bulbby op het In de Wolken festival?

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar we willen wel vast zeggen dat we met een super leuke stand staan op het festival. Op de stand zullen we ook bedrukken! Natuurlijk niet ons hele assortiment; maar wel een aantal super leuke producten 🙂 Blijf deze blog volgen en blijf op de hoogte! We vertellen binnenkort meer.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.