bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Ben jij een kleine keukenprins- of prinses? Kies een kinderkookschort van Bulbby!

Als papa of mama in de keuken staat, helpen kinderen graag een handje mee. Samen koken is het leukste dat er is! Lekker knoeien met allerlei ingrediënten. Maar… Zonder kookschort worden de kleren wel erg snel vies, zeker bij de kleine keuken prinsen en prinsessen die het vak nog een beetje moeten leren! Een mooi kinderkookschort dat ook nog stoer en hip is, voorkomt lastige vlekken. Het maakt koken veel leuker!

kookschort kind
kookschort kind

Bij Bulbby stel je je eigen kinderkookschort samen!

Je eigen kinderkookschort met naam samenstellen, is echt niet moeilijk en bovendien zo gepiept! Je begint met het kiezen van een kleur die je mooi vindt voor je eigen kinderschort. Heb je dat gedaan, dan kies je een mooi naamlogo. Het is helemaal aan jou welke naam of tekst je op het kinderschort laat bedrukken. Wat dacht je van de naam van je kindje als keukenprins of -prinses of een grappige leus? Wij gaan voor je aan de slag. Binnen drie werkdagen na ontvangst van betaling sturen wij je kookschort met naam toe en ben jij in het bezit van je eigen stoere en hippe kookschort. Vieze kleren tijdens het koken is verleden tijd, dankzij het kinderkookschort van Bulbby!

We hebben 1 maat kinderschorten vooral geschikt voor kinderen van 5-12 jaar .

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.