bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Kinderrugzakken bedrukken

In augustus of september beginnen alle scholen weer. Dit betekent dat het tijd is voor een nieuw jaar, nieuwe kansen! Het is leuk om het jaar met een frisse blik te beginnen. Vaak helpen nieuwe schoolspullen daar goed bij. Natuurlijk is een nieuwe schooltas ook onmisbaar! En hoe leuk is het, als de naam van je zoon of dochter wordt bedrukt op het tasje? Kinderrugzakken bedrukken doen we bij Bulbby al jaren. Ons rugzakje 0-6 jaar is bijvoorbeeld erg bekend. Op deze pagina lees je meer over onze rugzakjes!

Rugzakje

Waarom kinderrugzakken bedrukken met naam?

Toen Bulbby net ontstond, vroegen twee moeders zich af waarom er zo weinig spullen met namen beschikbaar waren. Soms vind je wel eens iets bedrukt met een naam in de winkel, maar vaak zijn dit alleen maar heel bekende namen. Daarom is Bulbby opgericht: wij willen alle namen bedrukken! En waarom is het laten bedrukken van een naam nou zo leuk? Omdat je een persoonlijk tintje geeft aan de rugzak, is de rugzak écht van je zoon of dochter. Bovendien is de rugzak ook lekker herkenbaar.

Tip: kinderrugzakken bedrukken met een naam, initialen of een geboortedatum is ook een super leuk én origineel kraamcadeautje! Want, de jonge ouders zijn natuurlijk super trots op hun kindje en de pas gekozen naam.

junior-rugzak-large-met-eigen-naam-en-tekst
rugtas-classic-klein-met-tekst

Waarvoor kan je de kinderrugzakken gebruiken?

We hebben bij Bulbby veel verschillende modellen kinderrugzakken. Zo hebben we schooltassen voor kinderen van alle leeftijden, maar ook gymtasjes met naam die vaak als zwemtas worden gebruikt. Je kunt de kinderrugzakken dus gebruiken voor veel verschillende doeleinden. De tassen kunnen mee naar school, mee op vakantie, of misschien juist mee wanneer je zoon of dochter gaat logeren. Ook kunnen de kinderrugzakken gebruikt worden als sporttas. Zo zie je maar: kinderrugzakken bedrukken is leuk voor zoveel verschillende dingen!

Bovendien is de kwaliteit van de rugzakjes erg goed. Op dit forum lees je bijvoorbeeld dat iedereen onze rugzakjes aanbeveelt!

junior rugzak
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.