bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Kinderrugzakken voor jongens

Gaat jouw zoontje na de zomer voor het eerst naar de peuterspeelzaal of naar school? Of misschien zit hij al op school en gaat hij naar de volgende groep. Allemaal redenen om een nieuwe rugzak aan te schaffen! Natuurlijk wil jij, en ook je zoontje, dat hij een super leuk rugzakje heeft waar hij het hele jaar zijn spulletjes in mee naar school kan nemen. Bij Bulbby verkopen wij rugzakken voor jongens die je zelf kunt bedrukken, en dat is super gaaf! Jouw zoontje heeft dan namelijk een rugzakje dat helemaal uniek is.

Aanbod kinderrugzakken voor jongens

Natuurlijk hebben we meerdere rugzakken voor jongens in ons assortiment. Als je zoontje naar de peuterspeelzaal gaat of naar groep 1, 2 en 3 van de basisschool, is ons rugzakje 0-6 jaar de perfecte keuze. Het rugzakje is verkrijgbaar in 6 verschillende standaard kleuren, plus een limited edition kleur. Het rugzakje 0-6 jaar is ons populairste rugzakje. Sinds we een reviewsysteem hebben, krijgen we allemaal hoge beoordelingen binnen. Op dit moment is de waardering van het rugzakje zelfs 5 sterren! Met dit rugzakje heb je dus zeker weten een topper aan de haak geslagen. Maar we mogen zeker onze super leuke en hippe classic rugtas niet vergeten. Het kleine formaat hiervan is ook prima voor de kleinere kinderen.

rugzakje 0-6 met eigen naam
Rugtas-classic-klein-met-naam

Voor de iets oudere jongens hebben we de classic rugtas in een groter formaat in ons assortiment. Maar ook de junior rugzak is een super fijne rugzak. Ook deze is beschikbaar in een nog groter formaat. Dit is handig voor het geval dat je zoontje bijvoorbeeld een multomap mee naar school moet nemen. De rugzakken kan je makkelijk naar eigen wens ontwerpen. Kies de rugzak die jij het leukste vindt, bepaal de opdruk en opdrukkleur en vul de naam en eventueel overige tekst in die op de rugzak bedrukt mag worden en voilà: je bent klaar. We versturen de rugzak uiterlijk drie werkdagen nadat wij jouw betaling hebben ontvangen.

Junior-rugzak-groot-met-naam
junior-rugzak-large-met-eigen-naam-en-tekst
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.