bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Kindertattoo met telefoonnummer

Knipsel

Het is hoogzomer en dat betekent: strandweer! Gezellig een dagje met zijn allen naar het strand, hoe leuk is dat? De Nederlandse kust is in deze tijd van het jaar nog nooit eerder zo druk bezocht geweest. Heerlijk, maar helaas heeft het ook nadelen. De Nederlandse Reddingsbrigade waarschuwt er namelijk voor dat veel kinderen kwijt raken op de stranden. Dicht bij de zee is dat natuurlijk niet zo veilig. Daarom zetten we in deze blog een aantal tips voor je op een rij, waaronder een product uit onze webshop: de kindertattoo met telefoonnummer.

1. Let continu op je kind!

Ook als je zin hebt om even je ogen dicht te doen of juist een tijdschriftje te lezen, verlies je kind nooit uit het oog. Houd in de gaten waar je zoon of dochter aan het spelen is en of hij/zij zijn zwembandjes draagt als hij of zij deze nog nodig heeft. Onthoud ook wat je kind voor kleding draagt, dit maakt het makkelijker om goed op te letten en het strand af te speuren.

2. Blijf bij je kind in de buurt van het water

De zee kan ruig zijn en het blijft de natuur. Blijf daarom steeds bij je kind in de buurt wanneer hij of zij naar het water toe gaat. Ook als je kind zwemt, zorg je dat je er steeds bij blijft.

3. Spreek een herkenningspunt af

Mocht je je kind toch kwijt raken, zorg er dan voor dat je van tevoren een herkenningspunt hebt afgesproken. Veel stranden spelen hier slim op in door bijvoorbeeld een paal met Nijntje erop te plaatsen. Zorg dat je kind goed weet waar het herkenningspunt is. Spreek daarbij duidelijk af met je kind dat het niet de bedoeling is dat hij of zij het strand op eigen houtje gaat verkennen!

4. Geef je kind een kindertattoo met telefoonnummer erop

Sinds kort verkopen we bij Bulbby kindertattoos met naam en of een telefoonnummer erop. Voor een stranddagje is zo’n tattoo ideaal. Vul je eigen 06 in, of die van je partner, en bevestig de tattoo bijvoorbeeld op de arm of het been van je kind. Mochten jullie elkaar toch kwijt raken, dan kan je kind aan iedereen vragen of ze jou kunnen bellen. Ideaal, toch?

kind-met-tattoo-met-eigen-tekst
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.