bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

KINDERTROLLEY MET NAAM

Ga je op vakantie met kinderen, dan is een kindertrolley een geweldig cadeau! Helemaal geweldig is het om de trolley heel persoonlijk te maken; in de favoriete kleuren, met een leuke afbeelding en als hoogtepunt de naam van het je kind of kleinkind. Op deze website stel je eenvoudig een kindertrolley samen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en er zijn kleine en grote maatjes. De trolley van Bulbby heeft vakjes aan de binnenkant om kleine spulletjes in op te bergen en de trekstang is verstelbaar. Een praktisch en leuk cadeau dus.

Reis trolley Reis trolley Reis trolley

Kindertrolley’s en meer

Bij Bulbby vind je van alles om te laten bedrukken en zo heel persoonlijk te laten maken. Denk aan verschillende trolley’s, sporttassen, interieurstickers, kleding, beddengoed en meer. Net als onze kindertrolley’s heb je een ruime keuze bij de verschillende producten. De kleurencombinatie, afbeelding en tekst kies je zelf. Wij zorgen dat je uiterlijk drie dagen na betaling een prachtig, persoonlijk cadeau in huis hebt. Je maakt ieder kind blij met een leuk cadeau met eigen naam.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.