bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Val jij straks op met jouw eigen koffertje met naam!

Het gebeurt vast regelmatig dat je ergens naar toe gaat en veel spulletjes mee moet nemen. Dan is je eigen koffertje met naam een uitkomst! Ga je bijvoorbeeld uit logeren of lekker op vakantie, dan kan dat koffertje gewoon mee. Je kleren, toilettas, pyjama, alles gaat mee! Een koffertje van Bulbby is ruim genoeg én lekker stevig. Ook ziet het er heel mooi uit. Je valt er mee op! Bovendien ziet iedereen dat dat koffertje bij jou hoort, want je naam staat erop! Loop jij straks ook met zo’n leuk koffertje?

Een koffertje met naam: wie wil dat niet?

Bulbby heeft een heleboel keus als je op zoek bent naar een koffertje met naam. Je kunt uit meerdere kleuren kiezen en er is 1 maat van het koffertje met naam. Het is ook heel handig om speelgoed in te bewaren, dankzij de stevige zijkanten. Heb jij al een mooi naamlogo gekozen voor je eigen koffertje? Dan is het nu onze beurt en gaan wij het naamlogo op het koffertje drukken. Reken maar dat iedereen het stoer vindt!

Klik hier voor alle koffertjes met naam

koffertje
B7
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.