bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Koffertje

Lijkt het je niet leuk om je kind op pad te sturen met haar of zijn eigen koffertje met naam? Naast verschillende soorten tassen verkoopt Bulbby ook koffertjes voor kinderen. Het is natuurlijk praktisch ingericht met verstevigde zijkanten en een handig binnenvakje. Zoals bij al onze producten kan je het voorzien van een leuke afbeelding en tekst, bijvoorbeeld de naam van je kind. Een leuk cadeau om te geven met de feestdagen of verjaardag, maar ook heel handig om mee te nemen tijdens vakantie!

koffertje
B7

Koffertje met naam bestellen

Het is zeer eenvoudig om een koffertje samen te stellen en te bestellen. In onze opmaaktool kies je stap voor stap de afbeelding, de kleurencombinatie en de tekst. Alles spreekt voor zich. Je ziet ook direct het resultaat van de stappen die je onderneemt. Is het koffertje helemaal naar je zin? Bestellen kan direct en ook het betalen kan online, in een veilige omgeving. De derde dag na ontvangst van de betaling sturen wij het pakketje naar je toe. Ga dus snel aan de slag op deze pagina.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.