bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Kookschort met naam voor het paasdiner

Ben jij een echte keukenprins of prinses en kijk je nu al uit naar Pasen omdat je dan weer lekker lang in de keuken mag staan om eten te bereiden voor je gezin of misschien wel de hele familie? Dan kan je natuurlijk niet de keuken induiken zonder een gepersonaliseerd kookschort met naam voor het paasdiner. Het kookschort kun je namelijk helemaal naar eigen wens ontwerpen zodat hij perfect bij jou past!

Ontwerpproces

Het ontwerpen van jouw eigen kookschort met naam voor het paasdiner is ontzettend eenvoudig. Ten eerste kies je jouw favoriete kookschort. Is dit het mooie denim kookschort of ga je toch voor roze of antraciet? Keuze genoeg! Ten tweede mag je bepalen welke opdruk het beste bij jou past. Alle opdrukken kun je vervolgens personaliseren. Sta jij erom bekend dat je de lekkerste eitjes kan bakken met Pasen? Laat dan je naam met de tekst ‘famous for her scrambled eggs’ op het kookschort bedrukken.

We hebben ook kookschorten voor de kleintjes. Als jouw kindje ervan houdt om te helpen in de keuken, is het super leuk om een kookschort te bestellen met bijvoorbeeld de opdruk: ‘het kleine hulpje van de paashaas’.

B131
B11

Nadat je hebt bedacht welke tekst je op je schort bedrukt wilt hebben, hoef je alleen nog de kleuren van de bedrukking te kiezen en dan ben je alweer klaar. Eitje toch!

De hele familie

Ga je Pasen vieren met de gehele familie en staan jullie allemaal lekker in de keuken of gaan jullie bijvoorbeeld een kookworkshop volgen? Dan is het ook leuk om voor de hele groep een eigen kookschort te bestellen. Wij kunnen groepen een korting aanbieden.
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@bulbby.com.

Fijne paasdagen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.