• *Gratis verzending v.a. €60,-
  • *Hoge kwaliteit
  • *Spoed: voor 13.00 uur besteld zelfde dag verstuurd
  • *Ontwerp zelf!
31 (0)34-6211723
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Bedrukken van kookschorten

Een vrolijk kookschort tijdens het koken of een leuk cadeau voor een kookfanaat? Voor het bedrukken van kookschorten ben je bij Bulbby aan het juiste adres. We hebben bij Bulbby diverse kookschorten in verschillende kleuren, voor volwassenen en kinderen. Bij Bulbby bedrukken we schorten met een naamlogo die je zelf kunt maken in onze logo tool. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen om een kant-en-klaar logo op een kookschort te laten bedrukken door ons. Mocht je een eigen logo willen aanleveren, dan kun je het beste contact zoeken met onze klantenservice.

Schorten bestellen

Op onze website zie je direct het resultaat wanneer je het kookschort ontwerpt in onze ontwerptool. Het ontwerpen zelf is eenvoudig en de te nemen stappen spreken voor zich. Als het ontwerp helemaal naar je zin is, plaats je je bestelling en kunnen wij beginnen met het bedrukken van het kookschort. Binnen drie dagen na ontvangst van de betaling sturen wij het schort naar je toe. Ga dus snel aan de slag en ontwerp je eigen kookschort!

Meisje met fuchsia kookschort en koksmuts met eigen naam

Om jou de beste ervaring te bieden maakt Bulbby gebruik van cookies. Zodra je doorgaat met het bezoeken van de website worden de cookies geaccepteerd.