bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Leukste kerstcadeaus

Leuke kerstcadeaus vinden: het blijft ieder jaar een uitdaging. Geef je een cadeautje dat echt aan kerst is gerelateerd, of zoek je misschien juist iets nuttigs? Wij denken graag met je mee! Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen vind je de leukste cadeaus in onze webshop. Het leuke van onze cadeaus is, dat alle cadeautjes worden gepersonaliseerd met een eigen tekst, zoals een naam of een grappige quote. Je ontwerpt het helemaal zelf! Zeker weten dat die cadeautjes in de smaak gaan vallen.

Leuke kerstcadeaus voor kookliefhebbers

Voor kookliefhebbers hebben we allerlei gave kookaccessoires. Veel van deze cadeaus zijn ook nog eens super nuttig, zoals een kookschort of een ovenwant. Wat een ander super origineel en leuk kerstcadeau is voor kookliefhebbers, is ons gepersonaliseerde tafellaken. Het tafellaken is gemaakt van hoge kwaliteit en gaat dus jaren mee. Super leuk om ieder jaar het kerstdiner op te serveren!

Fout-kerst-schort-met-naam
Ovenwant-met-naam

Leuke kerstcadeaus voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we gave kerstcadeaus. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een portemonnee met naam of een knuffel met naam cadeau te geven. Wist je dat onze cadeaus zijn gemaakt van super hoge kwaliteit? Bekijk onze reviews maar eens, dan zie je dat we gemiddeld 4.6/5 sterren scoren. Hieronder vind je trouwens nog meer leuke kerstcadeaus voor kinderen.

€ 5.99
Naamsticker klein (20 stuks)

Als je op zoek bent naar de perfecte oplossing om de spulletjes van jouw kind niet meer kwijt te raken of als je iets zoekt waardoor zijn/haar spullen niet meer door elkaar gehaald worden met die van vriendjes, neefjes en nichtjes of klasgenootjes? Dan is de naamsticker klein écht de perfecte oplossing voor dat probleem. Je kan deze stickers met naam werkelijk overal opplakken, waardoor het altijd duidelijk is van wie de spullen zijn.

Naamstickers kind

De naamstickers zijn super handig voor jouw zoontje of dochtertje. Het wil misschien wel eens gebeuren dat je kind met de verkeerde drinkbeker thuiskomt. Wanneer er een sticker met naam op geplakt is, kan dit gewoon niet meer misgaan. Als je een stickervel koopt, krijg je een set van 20 stickers. Deze stickers hebben allemaal hetzelfde design. Jij ontwerpt dus één print voor de hele set. Omdat je direct lekker veel stickers ontvangt, kunnen ze op veel verschillende items geplakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een broodtrommel, een set pennen, een schaar of een puntenslijper. Je kindje kan hiervoor zelf de bedrukking op de sticker uitkiezen. Een mooie achtergrondkleur met één van onze leuke printjes erbij en natuurlijk zijn of haar eigen naam!

Naamsticker voor iedereen

Ook voor tieners of volwassenen kan een naamsticker in een klein formaat handig zijn. Denk maar eens na; je haalt vast wel eens de oplader van je telefoon door elkaar met die van een vriend(in) of je partner? Met een naamsticker voorkom je dit! Ook als je op reis gaat en op een makkelijke en niet te opvallende manier wilt onthouden welke handbagage trolley van jou is, kan je hier een naamlabel opplakken. Super slim en handig toch!

Door de ronde zijkanten, hecht de sticker extra goed. Het kan zelfs de magnetron, vriezer en vaatwasser!

Ook verkrijgbaar in een medium en groot formaat!


€ 7.99
Naamsticker medium (20 stuks)

Deze naamsticker medium is de perfecte oplossing om te voorkomen dat jouw kind zijn of haar spulletjes kwijtraakt! Je kan de sticker met naam namelijk op van alles plakken en daarmee is het gelijk duidelijk van wie de spullen zijn. Zo is het risico dat spullen verwisseld worden ook gelijk weggenomen. Handig!

Naamsticker bestellen

Als je een naamsticker ontwerpt en bestelt, doorloop je een paar simpele stappen. Ten eerste kies je een super leuk printje uit die op de stickers bedrukt wordt. Ten tweede kies je de kleurtjes van die print uit. Als laatste vul je de tekstvelden in met een naam en bijvoorbeeld een telefoonnummer of de groep waar jouw kind in zit. Kinderen vinden het altijd leuk om mee te beslissen over de opdruk. Laat ze daarom vooral meekijken tijdens het ontwerpen van de sticker set!

Let wel op dat alle stickers op het stickervel (dit gaat om 20 stuks) hetzelfde design hebben. Mocht je verschillende stickers willen ontwerpen voor bijvoorbeeld verschillende kinderen? Dan kan dat door een extra stickervel te ontwerpen.

Naamsticker medium

De naamsticker medium kan je op ontzettend veel producten plakken. Denk bijvoorbeeld aan een schrift, een map, een boekenkaft met kaftpapier, een broodtrommel, een hockeystick, een tennisracket, een spelcomputer en noem maar op.

Ook voor tieners of volwassenen kan een sticker met naam erg handig zijn. Misschien haal je jouw telefoonoplader wel eens door elkaar met die van vrienden? Ook een trolley of koffiebeker kan goed beplakt worden met een naamlabel!

Door de ronde zijkanten, hecht de sticker extra goed. Het kan zelfs in de magnetron, de vriezer en de  vaatwasser! Ideaal voor drinkflesjes van baby's of bakjes eten die je in de vriezer bewaard of in de magnetron opwarmt!

Ook verkrijgbaar in een klein en groot formaat!

 


€ 8.99
Naamsticker groot (20 stuks)

De naamsticker in een groot formaat is je beste vriend als je zoontje of dochtertje wel eens zijn of haar spullen kwijtraakt! Een sticker met naam is écht de perfecte oplossing om die spullen niet te verliezen. Of om ze niet per ongeluk om te wisselen met die van vriendjes, klasgenoten en neefjes of nichtjes.

Naamsticker groot

Bij de naamsticker groot heb je de mogelijkheid om drie verschillende tekstvelden in te vullen. Hierdoor kan je kiezen voor een voor- en achternaam in combinatie met een groep waar je kind in zit op school of met een telefoonnummer bijvoorbeeld. Met een telefoonnummer kunnen verloren spullen heel gemakkelijk teruggebracht worden naar de eigenaar! Naast dat je 3 tekstvelden kan invullen, kies je voor het ontwerpen van deze naamsticker ook zelf een print uit. Natuurlijk bepaal je ook de kleuren van de opdruk, dus van de naam die op de sticker bedrukt wordt. Als je een ontwerp hebt gemaakt, dan wordt de hele set van 20 stickers met datzelfde ontwerp gemaakt door ons. Hierdoor kan je de sticker op heel veel verschillende spullen plakken, zoals op een broodtrommel, een fiets, een hockeystick, een schrift, de deur van een slaapkamer, een skelter of noem maar op.

Sticker met naam

Een sticker met naam is niet alleen maar leuk voor jonge kinderen, ook voor tieners of volwassenen kan het handig zijn! Denk maar eens aan de oplader van je telefoon die je vast wel eens verward met die van een ander. Of hoe fijn is het als je jouw trolley makkelijk kan herkennen op het vliegveld. Ook een koffiebeker kan bijvoorbeeld heel goed een naamsticker gebruiken.

Door de ronde zijkanten, hecht de sticker extra goed. Het kan zelfs de magnetron, vriezer en vaatwasser!

Ook verkrijgbaar in een klein en medium formaat!

 


€ 17.99
Mepal Mio oefenbeker

Deze Mepal Mio oefenbeker is de perfecte drinkbeker voor alle kleine kids die graag alles zelf willen doen. Deze beker stimuleert je kindje extra om zelf te drinken. Je kan er namelijk uit drinken alsof het een echt glas is. Maar wees gerust; normaal gesproken zou je kindje misschien een plons drinken over zich heen krijgen, maar met deze beker is dat niet zo. De slimme deksel zorgt ervoor dat er langs de rand een kleine hoeveelheid drinken uit komt. De beker kan helemaal lekvrij afgesloten worden en wat ook fijn is: het kan wel tegen een stootje.

Mepal Mio oefenbeker 360° personaliseren

Deze mooie beker van het Merk Mepal maken wij bij Bulbby nog leuker en handiger dan hij al is. De beker is natuurlijk al leuk door de mooie kleurtjes waarin je hem kan bestellen en handig door de functionaliteiten waarover het beschikt. Maar je maakt hem extra leuk en handig doordat je de beker kan personaliseren met een naam. Je kiest hiervoor een lettertype met print uit dat jij mooi vindt, vervolgens kies je de kleur van de letters en en laatste stap vul je de tekstvelden in. Hier kan je de naam van de kindje invullen. Wat hier zo handig aan is, is dat je altijd goed kan zien welke beker van jouw kleine is. Als je bijvoorbeeld met familie of vrienden bent waar meerdere kleine kids aanwezig zijn, is het zo makkelijk om de drinkebekers door elkaar te halen. Door de naam hoef je nooit meer te twijfelen en zie je direct welke beker van wie is. Super handig!

Oefenbeker cadeau geven

Deze beker is natuurlijk ook leuk om als cadeautje te geven. Door de naam die je erop kan laten bedrukken, heb je een super persoonlijk cadeau. Dat maakt het extra leuk om te geven en om te krijgen natuurlijk! 


Leuke kerstcadeaus voor sportievelingen

Voor de sporters onder ons zijn er ook leuke cadeautjes te vinden in onze webshop. Sportaccessoires zoals handdoeken, bidons en tassen zijn allemaal te personaliseren. Leuk voor zowel mannen en vrouwen. Ook voor de kinderen hebben we super sportieve cadeautjes!

€ 24.99
Oranje voetbal

Deze oranje voetbal kan bedrukt worden met je eigen naam of initialen. Dit wordt bedrukt onder de letters KNVB die ook op de voetbal afgebeeld zijn. Daarnaast staat de Nederlandse leeuw er 4x op afgebeeld. Dat maakt deze voetbal perfect voor tijdens het EK bijvoorbeeld! Met deze bal kan je goed mee oefenen met Nederland.

Oranje voetbal bedrukken

Om deze bal te bedrukken, kan je jouw eigen naam in de tekstvelden in onze designtool invullen. Je kan uit verschillende lettertypes kiezen en uit verschillende bedrukkingskleuren. De letters KNVB zijn standaard zwart. Je kan je naam erop afstemmen en met elkaar laten matchen door deze ook zwart te maken, maar je kan er ook voor kiezen om de naam in een andere kleur te laten bedrukken zodat het extra goed opvalt dat de bal gepersonaliseerd is. Dus: kies het lettertype, de bedrukkingkleur, vul het tekstveld in en zo ontwerp je jouw eigen voetbal met naam. Natuurlijk is dit niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor een vriend of je kind die veel van voetbal houdt. Mocht je met een groep vrienden naar een wedstrijd van Oranje tijdens het EK gaan kijken, dan is het natuurlijk ook leuk om van tevoren samen een balletje te trappen met deze bijpassende voetbal.

KNVB voetbal

Deze oranje voetbal is van de KNVB en heeft een stevige kwaliteit. Het is maat 5 en heeft 6 panelen. Mocht je deze voetbal aan iemand cadeau willen geven? Dan kan je het natuurlijk ook direct naar het thuisadres van deze persoon opsturen. Je kan er een gratis kaartje bij versturen. Dit kaartje kan je tijdens het afrekenen aan je bestelling toevoegen. Je kan er zelfs een persoonlijke tekst op schrijven en laten weten dat jij de gever van deze leuke oranje voetbal bent.

Enthousiast? Begin hierboven snel met het ontwerp en bestel vandaag nog!


€ 14.99
Golfbal (set van 3)

Super leuk voor jezelf of om cadeau te geven aan een fanatieke golfer, een beginnende golfer of een zakenrelatie: een golfbal bedrukt met een print naar keuze. In combinatie met een tekst of een naam. Bij Bulbby kan je golfballen bedrukken, per een set van 3 stuks.

Golfballen bedrukken

De bedrukking heeft een grootte van 22 mm. Je ontvangt een set van 3 golfballen en op alle drie de ballen bedrukken we dezelfde opdruk. Handig want mocht je er één kwijtraken, dan heb je altijd nog 2 reserve golfballen met jouw eigen uitgekozen opdruk achter de hand. Een set golfballen is voor veel verschillende gelegenheden leuk om cadeau te geven. Denk aan een verjaardag, bijvoorbeeld van je opa of oom en tante. Of wat denk je van Vaderdag? Ook een jubileum of wanneer je iets wilt kopen voor een zakenrelatie waar je misschien wel samen mee golft, is dit een uniek cadeau.

Nu denk je misschien dat het bedrukken van een golfbal lastig is? Totaal niet! Het enige wat jij hoeft te doen, is het volgende: je kiest een printje uit, je bepaalt de kleuren van je opdruk en vult de tekstvelden in. Een kind kan de was doen!

Golfballen kopen

Als je een set golfballen koopt bij Bulbby, dan ontvang je deze in een mooi doosje met venster. Door dit venster zie je één van de golfballen met jouw eigen opdruk. Het merk van de golfbal is Callaway Warbird. Dit staat ook op de achterkant van de golfbal bedrukt. De Callaway Warbird golfbal is ontworpen voor lange afstanden. Het heeft een high-energy kern en een 2-piece ontwerp. De bal heeft een lange vluchtbaan, een verre afstand en goede controle tijdens impact.

Golfbal met logo

Ben je geïnteresseerd in golfballen met eigen (bedrijfs)logo? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met zakelijk@bulbby.com. Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor je op! Het is handig als je jouw logo gelijk meestuurt als EPS of AI bestand, zodat we goed kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bestel snel!


€ 14.99
Golfhanddoek

Houd jij van golfen of ken je iemand die graag een balletje slaat? Dan mag een fijne golfhanddoek om je golfclubs, je golfballen en je handen schoon te maken niet ontbreken tussen alle golfspullen. Bij Bulbby kan je nu een golfhanddoek laten bedrukken met je eigen naam of een andere tekst naar keuze.

Bekijk ook onze gepersonaliseerde golfballen, die per set van 3 verkocht worden, om je golfuitrusting helemaal af te maken!

Golfhanddoek bedrukken

Wij bedrukken de golfhanddoek op het vlakkere oppervlakte van de handdoek. Dit gedeelte kan je goed zien op de foto's. Hier kunnen wij een leuke print op bedrukken in combinatie met jouw eigen naam of met de naam van degene aan wie jij de handdoek cadeau gaat geven. Je kan ook alleen voor een naam of tekst kiezen zonder een print, om het lekker simpel te houden. 

De afmetingen van de handdoek zijn 60 x 30 cm en er zit een haakje aan vast, waarmee je de golfhanddoek gemakkelijk aan je golftas vast kan maken.

Golfhanddoek met naam als cadeau

Er zijn van die momenten in het jaar wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeautje, zoals Vaderdag en de verjaardag van je opa. Het is altijd weer een karweitje om iets leuks te verzinnen. Maar als jouw vader, opa, tante of lievelingsoom golf speelt, dan is dit zeker weten een leuk én handig cadeautje. Combineer het met onze golfballen, pak het leuk in in een cadeaudoos (deze kan je toevoegen tijdens het afrekenen) en je bent good to go!

Golfhanddoek met logo

Wil je een golfhanddoek met (bedrijfs)logo als geschenk geven aan zakenrelaties of wil je handdoeken laten maken met eigen logo? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met zakelijk@bulbby.com. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je op. Stuur je logo gelijk mee in EPS of AI bestand. Dan kunnen wij gemakkelijk zien wat de mogelijkheden zijn!


€ 14.99
Shakebeker

Shakebeker met naam. Deze shakebeker helpt je niet alleen bij het klaarmaken van je shakes, het geeft je ook nog wat extra motivatie door de leuke looks van de beker. Deze shakebeker kan je namelijk personaliseren door er een naam op te laten bedrukken. Ook kan je kiezen voor een leuke (sportieve of grappige) quote en kan je er een printje bij laten bedrukken! Het maken en drinken van shakes is nog nooit zo leuk geweest.

Shakebeker met naam

Deze shakebeker is gemaakt van kunststof en is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit: blauw, rood, roze, groen en turquoise. De beker is perfect voor het mixen van proteïne shakes. Daarnaast beschikt het over een aanduiding van de inhoud (per 50 ml) en is de schroefdop voorzien van een afsluitbare opening om uit te drinken. Het product heeft een inhoud van 600 ml en is BPA-vrij. Verder is het ook fijn dat de beker volledig demontabel is, dus makkelijk schoon te maken.

Shakebeker bedrukken

Wil jij een shakebeker bedrukken met een naam of tekst en een leuke print? Dat kan je super gemakkelijk doen in onze designtool die je hierboven ziet. Je kiest ten eerste een opdruk uit die je leuk vindt. Vervolgens kies je de opdrukkleuren. Als laatste vul je de tekstvakken in en dan ben je alweer klaar met het ontwerpen van jouw eigen shakebeker. Het eindresultaat zie je direct in de designtool verschijnen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een shakebeker cadeau te geven aan jouw sportmaatje of aan vrienden/familieleden die fanatiek willen gaan sporten. Of misschien heb je wel een sportieve vader? Dan is de shakebeker een uniek cadeau voor zijn verjaardag of voor Vaderdag.

Enthousiast geworden? Bestel vandaag nog, dan kan je er snel veel plezier aan beleven!


Hoe werkt het?

Heb je een leuk cadeautje gezien en wil je deze bestellen? Dit gaat super eenvoudig via onze shop. Je ontwerpt het cadeau in onze designtool. Kies een leuk naamlogo en wijzig eventueel de kleuren van het product en de opdruk. Vervolgens pas je de tekst aan zoals jij het wilt. Plaats het cadeau in je winkelmandje en je bent klaar om te bestellen! Fijn om te weten: we leveren lekker snel. In principe verzenden we alle bestellingen drie werkdagen nadat we je betaling hebben ontvangen, maar het is ook mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Plaats je deze op werkdagen voor 14.00 uur, dan verzenden we je order dezelfde dag nog! Ideaal, toch? Ga dus direct aan de slag en ontwerp je eigen leuke kerstcadeaus!

Neem een kijkje!
€ 9.99
Kerstbal met naam

De kerstboom optuigen is dit jaar extra leuk met de kerstbal met naam en zelf gekozen opdruk! Lees hier meer over dit nieuwe product.

KERSTBAL MET NAAM

De stijlvolle kerstbal is gemaakt van glas en verkrijgbaar in maar liefst 9 kleuren. Zo zit er voor iedere stijl en inrichting iets bij. Daarnaast kun je kiezen uit mooi opdruk kleuren. De kerstbal met naam is Ø  7 cm en is verpakt in een transparant doosje die ervoor zorgt dat hij niet breekt. Ook wanneer je als bedrijf opzoek bent naar een kerstbal met uw bedrijfslogo erop kun je bij ons terecht. Neem dan vooral even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

GEPERSONALISEERDE KERSTBAL 

In onze designtool kun je direct aan de slag om jouw kerstbal te personaliseren, voor jezelf of als cadeautje. Hoe leuk is het om een kerstbal met naam van alle familieleden in de boom te hangen? Of maak een uniek kerststukje met de kerstballen. Je kunt naast het invullen van een eigen tekst ook kiezen uit verschillende feestelijke opdrukken. Maak allemaal verschillende of juist dezelfde om een unieke look te creëren. 

EEN MAGISCH KERSTCADEAU

Naast dat je jouw eigen kerstboom of huis kunt versieren, is de kerstbal met naam ook enorm leuk om cadeau te doen. Leuk om te geven, maar vooral om te krijgen. Een gepersonaliseerd kerstcadeautje dat je bij Bulbby ook feestelijk kan laten inpakken. Maak de feestdagen extra speciaal en bestel nu jouw kerstbal met naam!


€ 12.99
Kerstmok

Voor alle Christmas lovers hebben we een nieuw product ontworpen: een speciale kerstmok! Laat deze kerstmok bedrukken met een foute print of misschien wel je eigen naam. Ben je gek van een bepaald kerstliedje? Laat daar dan de songtekst van bedrukken! Natuurlijk ook perfect als cadeautje. 

Speciaal voor Kerst hebben onze designers leuke nieuwe kerstlogo's ontworpen. Natuurlijk kan je deze logo's personaliseren met je eigen tekst. 

Kerstmok en kerstservies bestellen

Het bestellen van een kerstmok is super eenvoudig. Kies hierboven één van onze kerstlogo's. De kleuren en de tekst van het logo kan je zelf aanpassen in onze designtool. Als je het product helemaal naar smaak hebt ontworpen, plaats je het product in je winkelmandje en bestel en betaal je eenvoudig online.

Originele kerstcadeaus

Het vinden van originele kerstcadeaus is ieder jaar weer een uitdaging. Gelukkig heb je nu Bulbby gevonden! We hebben een uitgebreid assortiment aan kerstcadeaus. Deze kerstmok met naam of tekst is ook super leuk om te combineren met een foute kersttrui! Laat dezelfde tekst op de producten bedrukken en je hebt meteen al een leuk pakketje. Het leuke van deze kerstproducten is dat ze voor iedereen geschikt zijn: leuk voor jong én oud!


€ 19.99
Kerst bestek

Kerst bestek met naam

Maak de kerstdagen extra speciaal en persoonlijk met dit kerst bestek met naam. De set bestaat uit een mes, een lepel en een vork die alle drie te personaliseren zijn. Het setje is ook geschikt om in de vaatwasser te doen, helemaal handig dus voor na het kerstontbijt, de kerstbrunch of het kerstdiner. Het kerst bestek met naam is leuk voor wat oudere kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Een feestje voor iedereen!

Kerst bestek bedrukken

De naamlogo's zijn speciaal voor het kerst bestek ontworpen. Het is heel gemakkelijk om een uniek setje te ontwerpen in onze ontwerp tool. Kies jouw favoriete logo en vul de naam in die je erop wilt laten drukken. Het kerst bestek setje is leuk om mee te nemen naar een kerstdiner op school of op werk. Maar zeker ook om zelf de tafel mee te dekken voor de familie. Je kunt het zelf zo leuk maken als je wenst. Natuurlijk is het kerst bestek met naam ook een uniek cadeau voor de feestdagen!


Kerst bestek bestellen

Wil je op tijd het kerst bestek met naam in huis hebben? Zorg dan dat je tijdig voor de kerstdagen het setje ontwerpt en bestelt. Dan zorgen wij dat het voor alle etentjes binnen is. Wil je de set nog completer maken voor kinderen? Kijk dan ook eens naar het kerstbordje. Deze zijn leuk te combineren. 


€ 5.99
Cadeaudoos met naam

Cadeaudoos met naam en print

Ontwerp zelf een unieke en super leuke cadeaudoos met naam of andere tekst en één van onze gave printjes! Je hebt de keuze uit veel verschillende prints, passend bij uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geboorte, een verjaardag, een jubileum, Kerstmis, Sinterklaas of een ander speciaal moment. Voor elke gelegenheid zit er wel wat tussen en je maakt de ontvanger er zeker weten blij mee. Het maakt jouw cadeautje écht af en extra bijzonder omdat een persoonlijke tekst op de doos bedrukt is.

Multifunctionele cadeaudoos

Deze cadeaudoos met naam is multifunctioneel omdat de ontvanger de doos na ontvangst nog voor andere doeleinden kan gebruiken! Een stevige doos waar een mooie print en een naam op bedrukt staat, gooi je natuurlijk niet zomaar weg. Geef je het cadeau aan een kindje? Dan kunnen er bijvoorbeeld kaarten, knutselspullen, kleurpotloden, stickers of andere kleine items in bewaard worden. Geef je het cadeau aan ouders die net een baby hebben gekregen? Dan kunnen zij het een mooi plekje geven in de babykamer en er ook spullen in bewaren, zoals babydoekjes. 

De cadeaudoos is erg stevig en beschikbaar in twee verschillende kleuren, namelijk zilver en mint. Je maakt jouw cadeautje helemaal compleet door er ook nog een gratis kaartje met tekst aan toe te voegen. Deze kan je vinden tijdens het afrekenen. Op het kaartje kan je laten weten van wie de ontvanger het cadeautje heeft gekregen.

Mocht je nou echt een printje missen voor een bepaalde gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op via info@bulbby.com en laat weten voor welke gelegenheid jij graag een cadeaudoos wilt bestellen. Dan kunnen wij daar wellicht wel iets nieuws voor ontwerpen!

Let op: grote producten uit onze webshop passen hier niet in. Het gaat onder andere om de volgende producten: trolleys, opbergzakken, borrelplanken en de houten dozen.

Afmetingen maat M: 30x22,5x8,5 cm
Afmetingen maat L: 39x30x8,5 cm


€ 19.99
Kerstschort

Nieuw bij Bulbby: een gaaf kerstschort met eigen opdruk! Laat dit kookschort bedrukken met één van onze prachtige kerstlogo's. Je kunt ervoor kiezen om een naam te laten bedrukken, maar natuurlijk kan je ook je favoriete kerstsong laten printen op dit schort. Het schort is gemaakt van hoge kwaliteit en gaat jaren mee. Daarom is dit schort ook zeker leuk om na Kerst te blijven gebruiken! 

Kerstschort met naam

Een kerstschort met naam is een leuk cadeau voor iedereen die gek is op Kerst. In dit kookschort kan je de lekkerste kerstmaaltijden bereiden! Door dit kerstschort te dragen, zorg je ervoor dat je kerstoutfit netjes en schoon blijft. Is het schort vies geworden? Geen probleem, je kunt het schort wassen op 60 graden. De bedrukking blijft dan gewoon zitten. Draag dit schort en het voelt direct als Kerst. 

Kerstschort bestellen

Een kerstschort bestellen gaat heel eenvoudig. Bekijk hierboven in onze designtool onze verschillende kerstlogo's. Vervolgens kies je welk logo jij het leukste vindt. Van dit logo pas je de kleuren en de tekst aan. Helemaal tevreden met het resultaat? Plaats het product dan in je winkelmandje en bestel en betaal eenvoudig en veilig online. Meer leuke kerstcadeaus vind je op de pagina Kerst & Oud en Nieuw cadeaus


€ 24.99
Kersttrui (volwassen)

Foute kersttruien zijn enorm leuk voor kerst! Nu ook verkrijgbaar bij Bulbby en zelf te voorzien van een leuke grappige tekst. Verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende leuke en/of foute kerst opdrukken.

Ook verkrijgbaar in kindermaten.

Kersttrui met naam

Voor de echte kerstfanaten hebben wij kersttruien met de leukste kerst designs. Bedenk er zelf een leuke tekst bij of ga voor een naam of initialen en dan heb je geheid een originele kersttrui waarmee je de show kan stelen! Populaire teksten voor op de truien zijn: 'My deer', 'GINgle bell rock' of gewoon 'Merry Christmas' met een naam erachter.  

Natuurlijk is een kersttrui met naam niet alleen leuk voor jezelf, het is ook nog eens super origineel om als kerstcadeau onder de boom te leggen! Een leuk kerstcadeau voor echte kerstfans.

Foute kersttrui bestellen

De trui is beschikbaar in zes verschillende kleuren, dus er is keuze voor iedereen! Ga naar onze designtool en bekijk welk logo jij leuk vindt. Is het misschien de kersttrui met het rendier of de trui met de kerstman? Plaats jouw favoriet in het winkelmandje en bestel hem snel! 


€ 24.99
Kersttrui (kind)

Helemaal leuk voor kerst: foute kersttrui met je naam of eigen tekst! Verkrijgbaar met verschillende grappige opdrukken. Gaaf voor de allerkleinsten tot aan de grotere hippe kinderen. 

Ook in volwassen maten verkrijgbaar.

Kersttrui kinderen

Voor de kids die echt gek zijn op kerstmis hebben wij kersttruien met de leukste kerst designs. Bedenk zelf een leuke tekst bij of ga voor een naam of initialen en dan heeft je kind geheid een originele kersttrui waarmee hij of zij de show kan stelen!

Kersttrui voor de hele familie

Natuurlijk is een kersttrui met naam niet alleen leuk voor je eigen kids, het is ook nog eens super origineel om als cadeau onder de boom te leggen. Hoe gaaf is het als alle broertjes en zusjes en/of neefjes en nichtjes een kersttrui met naam kunnen uitpakken en gelijk aan kunnen trekken. Dat wordt zeker weten een perfecte familie kerstfoto toch? 

De trui is beschikbaar in zes verschillende kleuren, dus er is keuze voor iedereen! Ga naar onze designtool en bekijk welk logo jij leuk vindt. Is het misschien de trui met het rendier of degene met de kerstman? Plaats jouw favoriet in het winkelmandje en bestel hem snel! 


€ 6.99
Houten hanger kerstboom

Houten hanger kerstboom met print en tekst

Maak de kerstboom dit jaar extra bijzonder en persoonlijk met deze houten hanger kerstboom. De hanger is zo bijzonder omdat je er een print en tekst en/of een naam op kan laten bedrukken. Doordat je de kerstboom helemaal persoonlijk kan maken, wordt deze hanger zeker weten een uniek item in jouw boom.

Aankleding kersttafel

Tijdens de kerstdagen doe je vaak je best om de eettafel net wat mooier aan te kleden. Daar kan je deze houten kerstboom ook goed voor gebruiken! Want niet alleen in de kerstboom is deze hanger leuk als decoratie, je kan het ook los als versiering op tafel leggen. Je kan het zelfs gebruiken voor de tafelschikking omdat er een naam op bedrukt kan worden. Tip! Combineer deze houten hanger met bijvoorbeeld de houten hanger kerstbal of de houten hanger ster. Met deze drie hangers heb je een mooi houten thema als versiering voor je kerstboom. Combineer het bijvoorbeeld met gouden/bruine ballen om in hetzelfde kleurenthema te blijven.

Houten hanger kerstboom als cadeau

Wil je iets kleins geven aan een dierbare voor Kerstmis. Deze kersthanger is hiervoor een leuk gebaar. Plaats er een tekst op, zoals ''Merry Christmas lieve Elise'' om er een speciaal en persoonlijk bericht van te maken. Daarnaast is het een leuk item om cadeau te geven aan je eigen kinderen. Kinderen vinden het vaak erg leuk en speciaal om een eigen kerstbal te hebben en in de boom op te hangen. Het fijne is dat deze hanger niet kapot kan vallen. ideaal!

Dit item is ook geschikt om te gebruiken voor het versieren van cadeautjes of kerstpakketten. Zet er een persoonlijk tekstje en een naam op, plak het op de verpakking en je hebt een super origineel verpakt cadeautje!

Voor grotere aantallen kan er contact opgenomen worden met: zakelijk@bulbby.com. 


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.