• *Gratis verzending v.a. €60,-
  • *Hoge kwaliteit
  • *Spoed: voor 13.00 uur besteld zelfde dag verstuurd
  • *Ontwerp zelf!
31 (0)34-6211723
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Multifunctionele luiertassen!

Luiertassen: geen enkele ouder kan zonder. Iedereen weet dat ze onmisbaar zijn. Zeker als je baby nog klein is, heb je vaak een heleboel spulletjes nodig. Ze moeten daarom beschikken over een heleboel opbergruimte. Zo moeten er flesjes, speentjes, luiers en luierdoekjes, een knuffeltje, een extra setje kleding en een verschoningsmatje inpassen. En natuurlijk is het ook handig als in de tassen ruimte is voor je sleutels, portemonnee en telefoon. En, niet te vergeten; de tassen moeten van stevig materiaal zijn gemaakt, want ze worden intensief gebruikt. Kortom; ze zijn multifunctioneel!

Luiertas20
Luiertas10

Wij bedrukken de naam van je baby op de luiertas

Niets is zo leuk als een luiertas met daarop de naam van je kind bedrukt. Bij Bulbby kan dat! We hebben twee kleuren luiertassen: zwart en mint. Op de luiertassen kun je al onze kleuren laten bedrukken. Kies een mooi naamlogo uit en bepaal de kleur. Zo heb je een unieke tas voor jouw kind, waarmee je zeker opvalt tussen alle andere luiertassen! Tip: een bedrukte luiertas is ook erg leuk om als kraamcadeau te geven!

Bekijk hier ons aanbod

Om jou de beste ervaring te bieden maakt Bulbby gebruik van cookies. Zodra je doorgaat met het bezoeken van de website worden de cookies geaccepteerd.