bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Maak kennis met... Iris!

Maak kennis met… Iris! Ze is begonnen bij Bulbby als Marketing stagiaire. En dan denk je natuurlijk dat ze stage moest lopen voor haar opleiding, maar niets is minder waar. Deze bolleboos heeft er zelf voor gekozen om een stageplek te zoeken voor in de zomervakantie. Ze wilde namelijk meer ervaring opdoen binnen het vakgebied van haar studie, Bedrijfscommunicatie.

In de zomervakantie heeft ze veel voor de klantenservice gewerkt en na de de zomervakantie is ze bij Bulbby blijven werken omdat het erg goed beviel van beide kanten. Tijdens haar studie heeft ze veel voor de Marketing afdeling gedaan en heeft ze geholpen bij de Klantenservice wanneer dit nodig was. Inmiddels is Iris al een jaar afgestudeerd en heeft ze haar Master Communicatie, Beleid en Management op zak. Na het afstuderen is Iris gaan reizen en daarna tóch weer teruggekomen bij Bulbby. Iris kon echter geen afscheid nemen van Bulbby, want inmiddels is ze alweer een half jaar Marketing Manager, en wat is ze er goed in! Wij kunnen Marketing en Iris niet meer los van elkaar zien 🙂

Wil je meer weten over Iris? Lees dan nu haar vriendenboekje!

Iris

Bestel hier het lievelingsproduct van Iris.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.