bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Maak kennis met... Larissa!

Maak kennis met… Larissa! Deze alleskunner is vorig jaar januari bij ons begonnen met haar afstudeeronderzoek. Ze deed een onderzoek naar de marketing communicatie van Bulbby. Zoals we wel hadden verwacht, was ze voor de zomer klaar en heeft ze haar HBO studie met een prachtig gemiddelde afgerond.

Tijdens de zomer is Larissa bij Bulbby blijven werken. In eerste instantie voor een tijdje, vanwege het verlof van een andere marketeer en de vakanties van de Klantenservice. Maar ja, het is inmiddels ruim en jaar later en Larissa is er nog. Hoe kan dat?! Eerlijk is eerlijk: we kunnen niet meer zonder Larissa. Nog steeds helpt ze bij onze Marketing afdeling, maar ze valt ook vaak in bij de Klantenservice als dat nodig is. Daar komt nog is bij dat Larissa súper snel is bij onze inpakafdeling en dat ze daar ook heel wat uurtjes per week doorbrengt. Je bent nu vast héél benieuwd naar Larissa. Lees daarom nu haar vriendenboekje!

Larissa

Het lievelingsproduct van Larissa, de opbergzak, is te bestellen op deze pagina.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.