bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Maak kennis met... Stefan

Maak kennis met… Stefan: Onze productie- en magazijnmedewerker!  Door middel van ons mini vriendenboekje willen we jullie kennis laten maken met ons hele team. Deze week staat Stefan in de spotlights. (:

Stefan werkt inmiddels alweer ruim 6 jaar bij ons (lang hè?!) Toen Stefan op de praktijkschool zat, kwam hij stage lopen bij Bulbby. Omdat het zo goed verliep, is hij gedurende de zomermaanden en zijn studies bij ons blijven werken. Inmiddels heeft Stefan de praktijkschool en twee studies afgerond en is hij momenteel bezig met zijn derde, namelijk: Logistiek Teamleider. Hiervoor werkt hij vier dagen in de week bij Bulbby en gaat hij één dag per week naar school.

Stefan houdt zich veel bezig met het pellen van de logo’s die uiteindelijk op onze producten bedrukt worden. Ook zorgt hij ervoor dat het magazijn overzichtelijk is en dat de producten die besteld zijn geraapt worden uit het magazijn. Naast deze werkzaamheden is Stefan eigenlijk gewoon onmisbaar op de werkvloer, hij is super handig en kan veel klusjes oplossen!

Lees snel het vriendenboekje van Stefan.

Stefan-1

Bestel hier het favoriete product van Stefan.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.