bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Bulbby in de media

Sinds het oprichten van Bulbby in 2004 zijn we al meerdere keren in de media verschenen. Zo waren wij de allereerste partij die begon met het produceren van cadeautjes met naam. Dit was inmiddels alweer dertien jaar geleden natuurlijk groot nieuws! Door de jaren heen heeft Bulbby steeds meer partners verworven en we staan vaak in tijdschriften, folders en online magazines. We staan soms zelf in de krant…

In 2016 hebben wij kortsluiting gehad op ons kantoor. Dit kwam natuurlijk in de krant te staan. Gelukkig is er geen echte brand uitgebroken en waren we er op tijd bij! In 2016 stond Bulbby ook met een iets leukere reden in de krant. Tijdens het filmen van onze Valentijn commercial kwamen we namelijk een journalist tegen die ons vroeg waar we mee bezig waren. Zo stonden we in het AD! Ben je benieuwd naar de commercial? Het filmpje vind je hieronder.

Bulbby in magazines

Zoals we al schreven zijn we ook vaak in tijdschriften te vinden. We adverteren bijvoorbeeld weleens in het tijdschrift van 100% NL. Zo krijgen de lezers van dit tijdschrift soms een leuke kortingscode van Bulbby. Ook zijn we af en toe te vinden in de Ouders van Nu. Met de voordeelpas van Ouders van Nu krijg je bij Bulbby altijd korting!

 

Ouders van Nu

Bulbby in blogs

Ook werkt Bulbby vaak samen met blogs en andere online influencers, bijvoorbeeld met Budgetproof.nl. Marloes mocht onze trolleys reviewen en maakte mooie foto’s van onze reistrolleys. De foto’s kan je hieronder vinden.

Heb je ideeën voor een leuke samenwerking? Mail dan snel naar marketing@bulbby.com.

budgetproof
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.