bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

MESSENGER BAG MET NAAM

Naast onze rugzakjes hebben wij al een lange tijd de hippe messenger bag met naam. Helaas gaan de messenger bags in verschillende maten uit ons assortiment. De messengerbag large met naam hebben we nog wel op voorraad! Deze tas is lekker handzaam en leuk voor wat kleine spulletjes of een lunchpakketje. De tassen zijn gemaakt van stevig canvas met een mooie, hippe voering en heeft een zakje met rist aan de achterzijde. Onze grotere messenger bags zijn met name geschikt voor kids van 6-14 jaar. De messenger bag met naam is gemaakt van stevig canvas en heeft een mooie voering. Er past precies een A4 in. Je bestelt de messengerbag groot nu met korting voor maar €20,45.

Messenger bag

Een gepersonaliseerde messengerbag met naam samenstellen

De messenger bag is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en je kiest daarbij zelf een logo. Tot slot geef je aan welke tekst er op de tas mag komen te staan.  De naam van het kind of wellicht een andere tekst. Het ontwerpen is eenvoudig en je ziet direct het eindresultaat. Bestellen kan natuurlijk ook online en binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling, sturen wij de messenger bag met naam naar je toe.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.