bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Met de hand gemaakt: ons productieproces!

Heb jij weleens een Bulbby pakketje thuis ontvangen en je afgevraagd hoe we die producten nou toch maken? Dan ben je op deze blog helemaal op de juiste plek. We leggen je precies uit hoe we tijdens ons productieproces te werk gaan. Al onze producten worden met de hand gemaakt, hoe bijzonder is dat? Lees snel verder!

Productieproces Bulbby

Online een bestelling plaatsen

Ons productieproces begint bij jou: jij ontwerpt je eigen Bulbby product in onze webshop. Dit gaat heel eenvoudig, zeker op onze nieuwe website! Je kiest het product dat je wilt laten bedrukken, bepaalt je favoriete naamlogo en vervolgens kun je de kleuren en tekst aanpassen. We horen vaak van onze klanten dat ze het leuk vinden om verschillende mogelijkheden uit te proberen. Zelf een product ontwerpen is natuurlijk super gaaf! Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje bij ons rugzakje.

Je bestelling komt bij ons binnen

Vervolgens komt je bestelling binnen in ons systeem. Dit gebeurt pas nadat we je betaling hebben ontvangen. We proberen iedere order die binnenkomt te controleren. Staan er opmerkingen bij genoteerd? Of kunnen we misschien een spelfoutje ontdekken? Helaas kunnen we natuurlijk niet alles controleren, dat wordt moeilijk met honderden bestellingen per dag. We doen natuurlijk wel ons best hiervoor 🙂

De logo's worden gedrukt

De volgende stap is ook heel belangrijk. Alle logo’s die zijn ontworpen komen binnen in ons systeem en moeten worden gedrukt. We hebben veel verschillende manieren om producten te bedrukken. Zo bedrukken we een mok natuurlijk op een andere manier dan een sportshirt met naam. We houden hier al rekening mee als we de logo’s gaan snijden; zo heet dat 🙂

De logo's worden gepeld

Een groot gedeelte van onze logo’s moet worden gepeld. Als er bijvoorbeeld veel blauwe logo’s worden besteld, dan plaatsen we al deze logo’s bij elkaar op een vel. Met een pincet wordt ieder logo dan helemaal klaar gemaakt. De binnenkant van de letter ‘o’ wordt bijvoorbeeld weggehaald en ook uit de figuurtjes moeten sommige stukjes worden verwijderd. Als alle logo’s zijn gepeld, matchen we de logo’s met de bijbehorende orders.

Logo's pellen

De producten worden bij de orders gezocht

Nadat alle opdrukken bij de orders zijn toegevoegd, gaan we de bijbehorende producten uit ons magazijn halen. Natuurlijk hebben we hier een goed systeem voor, want met de ontzettend grote aantallen producten die wij hebben liggen in ons magazijn kan dat natuurlijk niet anders. Als de producten zijn bijgevoegd, gaan we aan de slag met het bedrukken.

Het bedrukken van Bulbby producten

Dan komt het belangrijkste gedeelte! We gaan aan de slag met het bedrukken van de producten. Ook hier zie je opnieuw dat alles met de hand gemaakt wordt. Het bedrukken is een precies werkje. We plaatsen het logo op de juiste plek en vervolgens zorgen we dat de opdruk er mooi op blijft zitten. Hier hebben we zoals we al eerder beschreven allerlei machines en veel verschillende technieken voor.

De producten worden verzonden!

Nadat de producten zijn bedrukt, kunnen ze worden ingepakt en gaan we de pakketjes verzenden. We verzenden pakketjes naar adressen over de hele wereld! Het inpakken is trouwens ook een precies werkje. We verzenden vaak breekbare spullen en die moeten natuurlijk wel goed stevig verpakt worden.

Met de hand gemaakt: wat als er iets fout gaat?

Heel soms gaat er weleens iets mis. We bedrukken bijvoorbeeld een logo op een verkeerde kleur product… Deze producten geven we iedere eerste maandag van de maand op onze Facebookpagina weg. Blijf dus checken, want dan is het tijd voor de Bulbby Bende!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.