bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

3x de grootste misvattingen over Bulbby

Productieproces Bulbby

Via onze Klantenservice komen er dagelijks tientallen vragen binnen. Dit gebeurt soms per e-mail, dan weer via de chat of via de telefoon. Soms zitten daar heel bijzondere vragen bij. Deze vragen willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Je leest hier de 3 grootste misvattingen over Bulbby.

1. Alle producten liggen bedrukt klaar in ons magazijn.

Geloof het of niet, er zijn écht mensen die denken dat al onze producten direct klaar liggen in ons magazijn. Laatst bijvoorbeeld belde er een klant om te vertellen dat ze achteraf toch liever een andere opdruk had gekozen. Ze vroeg of ze haar product mocht retourneren en er een ander product voor in de plaats mocht uitzoeken. Want, zo was deze klant van mening, deze tas zou toch wel weer worden besteld. Misschien realiseerde ze zich niet dat we honderden logo’s, tientallen opdrukkleuren en per product verschillende opdrukkleuren aanbieden. De kans dat hetzelfde wordt besteld is natuurlijk nihil. Onze producten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. En juist dat maakt onze producten zo bijzonder 🙂

2. We bezorgen onze producten zelf.

Ja, echt: sommige klanten denken dat we een eigen bezorgdienst hebben. Helaas is het niet zo; was het maar zo’n feest! Voor het laten bezorgen van onze producten zijn we altijd afhankelijk van vervoerders. In Nederland bezorgen wij met DHL en in het buitenland met DPD. Wel kunnen onze klanten producten ook komen ophalen bij ons in Amersfoort.

3. We hebben alleen maar producten voor kinderen.

In 2004, toen Bulbby werd opgericht, hadden we inderdaad alleen maar producten voor kinderen. We richtten ons voornamelijk op kindertassen en kinderkleding. Inmiddels is dit al heel lang niet meer zo! We hebben natuurlijk nog wel heel veel kindertassen en kinderkleding, maar ook voor volwassenen hebben we een groot assortiment met persoonlijke cadeautjes. Kijk hier maar eens!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.