bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Onze vakantieverhalen!

B6

De zomervakantie is voor de meesten van ons team voorbij. Gelukkig hebben we allemaal mooie herinneringen meegenomen. Bij ons aan de lunchtafel worden de leukste vakantieverhalen verteld, en daarom delen we in deze blog ook drie vakantieverhalen met jullie.

De vakantie van Larissa: Italië!

‘Op aanraden van mijn collega, die een échte Italië expert is, ben ik dit jaar voor het eerst naar Italië op vakantie geweest. Oké, ik was al een keer op Sicilië geweest, maar dat is anders. We gingen naar Toscane en het was super mooi! We hebben genoten van het heerlijke eten (veel pizza’s en pasta gegeten natuurlijk :)) maar we hebben ook zo veel mogelijk mooie plekjes bezocht. Lucca, Florence, Pisa, Viareggio, Cinque Terre, La Spezia en noem maar op. Het was echt super. Ciao!’

De vakantie van Iris: Skiathos!

‘Ieder jaar probeer ik om een weekje naar één van de Griekse eilanden te gaan. Dit jaar was dat Skiathos. Skiathos stond al een tijdje hoog op mijn lijstje, omdat de film Mamma Mia hier gedeeltelijk is opgenomen. Als echte Griekenland-liefhebber is dat natuurlijk één van mijn lievelingsfilms. Skiathos was echt prachtig: het eiland was goed onderhouden en de stranden waren makkelijk bereikbaar. Ook Skiathos stad was heel gezellig, echt van die typisch Griekse witte met blauwe huisjes heb je daar. Natuurlijk kon een Mamma Mia tour langs alle plekken waar de film is opgenomen niet ontbreken. Geweldig! En oh ja, natuurlijk ging mijn Bulbby trolley als handbagage mee :)’

Knipsel

De vakantie van Bo: Italië!

‘Ik ben met mijn familie en vriend naar Lido di Jesolo geweest, een dorpje vlakbij Venetië. We zaten op een camping pal aan zee en konden zo naar het strand lopen. Ook was er in het dorp een boulevard van 12 km (!!) lang, vol met leuke winkeltjes en restaurantjes.

Naast elke dag op het strand gelegen te hebben, zijn we natuurlijk ook met de boot naar Venetië geweest. Het was die dag bloedheet en onwijs druk, maar ondanks dat was het bijzonder om er een keer geweest te zijn.

Ook hebben we met een boot een eilanden tour gedaan waarmee we langs 3 kleine eilandjes zijn gevaren genaamd: Torcello, Murano en Burano. Een vissers eiland, een eiland dat bekend stond om het glasblazen en een eiland vol gekleurde huisjes.

Het was een hele leuke vakantie waar we veel hebben gedaan en gezien, en natuurlijk heel lekker hebben gegeten!’

8acd1f26-2f17-453b-89f2-8d01fc0284c5
ba12556f-bc01-4610-bb5e-9c562d6d6e6c
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.