bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Oranje feest bij Bulbby

Op zoek naar oranje feest kleding voor Koningsdag of een ander leuk feest? Dan zit je bij Bulbby helemaal goed. Bij Bulbby ontwerp je je kleding en accessoires namelijk helemaal zelf, zo kun je de leukste teksten verzinnen!

Koningsdag in bedrukte shirts

Opvallen tijdens een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal (als ze ooit nog spelen) of Koningsdag? Of wil je iemand verrassen? Dat kan zeker met de producten van Bulbby. Speciaal ontworpen voor Koningsdag zijn onze oranje shirts en sweaters. Er is een stoer model voor de jongens en een getailleerd model voor de meisjes. Maten lopen van baby maten tot en met 170/176. Helemaal persoonlijk te maken met de speciale logo’s. Check de shirts snel op de site.

Jongetje in oranje t-shirt voor Koningsdag

Andere Oranje feest producten

Rond Koningsdag zijn we bij Bulbby druk met het ontwerpen van nieuwe producten en nieuwe logo’s. Zo hebben we bijvoorbeeld ook petjes, kleding, tassen en paraplu’s in het oranje voor volwassenen. Heb jij nog een leuk idee? Mail ons dan snel zodat we je idee mee kunnen nemen in overleg. Je kunt contact met ons opnemen via info@bulbby.com.

Koningsdag_sweaters-oranje
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.