bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen naam en logo

Dekbedovertrek met naam

Op zoek naar een leuk en origineel dekbedovertrek voor kinderen? Hier bij Bulbby hebben we lieve en stoere dekbedovertrekken, die je zelf kunt aanpassen naar jouw wensen! Kijk bijvoorbeeld eens naar de smaak en de kamer van het kind. In de ontwerptool, maak je met een paar simpele stappen een heel persoonlijk dekbedovertrek. Na selectie van de maat, bepaal je de kleuren, het logo en de tekst. Je ziet direct hoe het eindresultaat wordt. Begin snel en kies hieronder voor het beddengoed naar keuze, zoals een junior dekbedovertrek of een dekbedovertrek voor 1 persoon.

Origineel dekbedovertrek

In het assortiment van Bulbby vind je niet alleen dekbedovertrekken en lakentjes, maar ook vele andere artikelen die je kunt laten personaliseren. Een t-shirt met naam is altijd een succes, maar wat dacht je van een pet, een tas of een interieursticker met naam. Niet alleen leuk voor je eigen kinderen, Bulbby heeft gewoon de ideale cadeautjes. Kijk snel verder voor ons complete assortiment.

dekbed
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.