bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO
Bulbby logo

OVER ONS

Bulbby biedt je de mogelijkheid om trendy cadeaus persoonlijk en daardoor uniek te maken. Personaliseren gaat hierbij veel verder dan het bedrukken van cadeaus met naam. Bulbby werkt met een collectie van naam logo’s, ontworpen door eigen designers. Ook zien we vaak dat klanten een aantal producten met hetzelfde logo kopen. Ze bestellen bijvoorbeeld een tas en etui met hetzelfde naamlogo. Superleuk (en niet alleen voor kinderen) als origineel cadeau!

– Al onze producten zijn door onszelf ontworpen, geproduceerd en van zeer goede kwaliteit
– Je ziet direct online hoe jouw cadeau er uit komt te zien
– Geen verrassingen: al onze prijzen zijn INCLUSIEF bedrukking
– Snelle levering: We versturen je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling en bij een spoedbestelling voor 14.00 uur nog dezelfde dag (3,50 euro extra).
– Veilig betalen: Diverse mogelijkheden, waaronder iDeal, in een veilige omgeving

GESCHIEDENIS

Bulbby is in 2004 opgericht door twee moeders die zich afvroegen waarom er maar weinig producten te koop waren die je kon personaliseren. Het is toch handig en leuk als je kinderen een kledingtas of ander item hebben met hun eigen naam erop?! Alleen een naam bedrukken is natuurlijk leuk. Maar het is nóg leuker om te kunnen kiezen uit mooie naamlogo’s. Zo kun je unieke combinaties maken.

DE NAAM BULBBY

Wij krijgen vaak de vraag waar Bulbby voor staat. Nu verwacht je wellicht een ingewikkeld verhaal, maar eigenlijk staat het nergens voor. Natuurlijk zouden we het liefste hebben dat Bulbby automatisch geassocieerd gaat worden met ‘cadeautje met naam‘. Maar, dat kost waarschijnlijk nog wel wat tijd 🙂 Omdat we Bulbby ook nog eens lastig hebben gespeld krijgen (helaas) ook redelijk veel bezoekers die naar ons gezocht hebben door bijvoorbeeld BulbyBlubbyBluby of Bullby in te typen. Gelukkig doen ze dat vaak in combinatie met woorden als ‘cadeautje met naam‘ zodat ze wel op onze site terecht komen. Tja, en alhoewel wij de meeste spelfouten zelf ook maar als domeinnaam hebben gekocht zijn we er helaas wel een paar vergeten. Overigens zeggen de meeste internet experts dat we beter een naam zoals kado-met-naam of origineel-kado hadden kunnen nemen. Maar ja, dat is nu geschiedenis… Inmiddels kennen zoveel mensen de naam Bulbby, dat we er ook trots op zijn!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.