bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

WEKELIJKSE BULBBY UPDATE #8 + Paasgekte!

Bulbby update-8

Volgende week is het Pasen en dat bekent bij ons: PAASGEKTE! Onze nieuw ontworpen paaslogo’s zijn op dit moment erg populair en worden veel besteld. Super leuk om te zien dat alles zo goed in de smaak valt! Natuurlijk hebben we wel iets meer gedaan de afgelopen week… Zo zijn we naar een beurs geweest om inspiratie op te doen en hebben we hard aan onze website en nieuwe producten gewerkt. Lees snel verder in deze wekelijkse update!

Paasgekte: jullie je vragen je vast af, wat dat bij ons betekent. Even in het kort: veel ontbijtbordjes, blikjes met een Paaslogo, servetten en last but not least: oneindig veel paaseitjes op de werkvloer 😉 We verstoppen ze zelfs af en toe maar, omdat ze anders door iedereen hier worden opgegeten, haha. Wanneer je lid bent van onze nieuwsbrief heb je onze laatste Paasacties vast al meegekregen. Er komt een hele leuke actie aan voor onze klanten die last minute nog Paasproducten nodig hebben. Meld je dus snel aan en blijf op de hoogte van al onze kortingen en kortingscodes.

Onze nieuwe website

Zoals we hier in eigenlijk elke wekelijkse update schrijven zijn we nog steeds hard bezig om onze website te verbeteren. Zo staan er inmiddels bij ieder product verschillende foto’s die een goede indruk geven van het product. Ook hebben we duidelijker aangegeven hoe je een pakketje kunt laten verzenden naar een ander adres, want dat is natuurlijk allemaal mogelijk bij ons. Je kunt je bestelling ook leuk laten inpakken in een cadeauverpakking en er een wenskaart bij toevoegen. Heb je nog dingen waarvan je vindt dat we die aan moeten passen? Mail ze dan naar marketing@bulbby.com en we zullen er zeker naar kijken.

Inspiratie opgedaan bij Creative Life

Afgelopen vrijdag zijn twee van onze grafisch vormgevers naar creative life geweest. Op deze beurs konden zij lekker veel inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, trends en hippe logo’s. Zie hieronder een aantal foto’s!

0d1c0bc7-2091-4878-8488-5ee777ec46c1
aebf1d00-7d99-4348-b2cf-39c490534968
1f13da69-7b80-4f59-ab31-43379fa7022e

Een nieuw product: blikje in hartvorm!

Ook de afgelopen week hebben we weer een nieuw product toegevoegd: een blikje in hartjesvorm. Dit blikje is bijvoorbeeld leuk voor Valentijnsdag, maar vooral ook voor Vaderdag en Moederdag. We hebben echt super leuke logo’s ontworpen, hebben jullie ze al gezien? Neem snel een kijkje en geloof ons: je wordt verliefd.

INSTA-HartenBlik
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.