bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Pepernotenzakje met naam

Pepernoten

Hoi allemaal! Hebben jullie al ons pepernotenzakje met naam voorbij zien komen? Met de Sint weer in het land wordt het weer tijd om voor de kids een paar blitse Sinterklaas en Zwarte Piet items in te slaan. We hebben meer dan genoeg Sinterklaas artikelen, maar vandaag mag het pepernotenzakje een dansje in de spotlight doen. Binnenkort komt de Sint weer met zijn Pietenvrienden langs de scholen en dan wordt er weer fanatiek met pepernoten gestrooid. Het is dan wel zo praktisch om een zakje bij de hand te hebben als kind, maar nog leuker om een gepersonaliseerd pepernotenzakje met naam te hebben. Het pepernotenzakje is net als de andere producten bij Bulbby zelf te ontwerpen op tekst(kleur) en logo(kleur). Hieronder worden een paar productspecificaties nader toegelicht.

Productinformatie

Pepernotenzakje-Bulbby

– Materiaal: Jute
– Afmetingen: 19 x 31 cm
– Verschillende logo’s beschikbaar
– 4 tekstvelden

Wat zeggen onze klanten over het pepernotenzakje met naam?

Dagelijks krijgen wij nieuwe reviews binnen over onze producten. Ons pepernotenzakje valt goed in de smaak bij onze klanten. Natuurlijk is dat erg leuk om terug te zien in de reviews. Hieronder staan een paar reviews die we onlangs ontvangen hebben:

Super blij. Voor het eerst besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar’ 

Vriendelijke service. Leuke producten. Leveringstijd zoals aangegeven’

Goed en vlot’

Ben jij enthousiast geworden over het pepernotenzakje met naam en wil je jouw kindje op een coole manier zijn pepernoten laten verzamelen? Klik dan hier om jouw pepernotenzakje met naam te ontwerpen en bestellen. Volg je ons al op Instagram?

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.