bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Pietenmuts met naam

Pietenmuts met eigen naam

Hallo allemaal! Vandaag werd het tijd om onze pietenmuts met naam eens in de spotlight te zetten. De hulppieten laten al sporen van zich achter in supermarkten met hun pepernoten, speculaaspoppen en chocoladeletters. Wij zijn de afgelopen tijd ook al druk bezig met het bedrukken van bij ons bestelde pietenmutsen met naam. Onze grote vrienden zijn natuurlijk alweer bijna in het land, dus voor de mini hulppieten onder ons wordt het ook weer tijd om de pietenspullen te verzamelen. Hoe gaaf is het dat de sint jou als piet straks kan herkennen aan je naam?

Productinformatie

– De pietenmuts met naam is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, namelijk: roze, paars, rood, blauw, geel en groen.
– Gemaakt van een luxe en glanzende stof
– Afgewerkt met goudkleurige bies en een gekleurde veer

Wat zeggen onze klanten over de pietenmuts met naam?

Dagelijks kunnen wij terugzien wat klanten van ons en onze producten vinden, omdat wij aangesloten zijn bij een hiervoor speciaal gemaakte reviewsite. Het blijft super leuk om te zien dat we mensen blij gemaakt hebben met, in dit geval, onze pietenmutsen. Hieronder staan een paar reviews die we onlangs hebben ontvangen:

Geen enkel probleem ondervonden en giga blij met de bestelde artikelen’

Voor herhaling vatbaar’

Product ziet er mooi uit, goede kwaliteit, snelle levering’

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook graag herkent worden door de sint met de pietenmuts met jouw naam? Klik dan hier om jouw pietenmuts met naam te ontwerpen en bestellen. Wil je op de hoogte blijven van onze (nieuwe) producten? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.