bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Roze schooltas met naam

Van heel veel meisjes is de lievelingskleur roze. Dat is natuurlijk logisch, want het is een echte meisjeskleur, toch? Bij Bulbby begrijpen we heel goed dat veel meisjes graag een roze schooltas met naam willen hebben. Daarom hebben we verschillende roze schooltassen ontworpen, voor kleine en grote meiden. Lees snel verder! 

Insta-rugtas-classic

Als je voor het eerst naar de basisschool gaat, of misschien juist wel naar een hogere groep, dan is één ding heel belangrijk: het vinden van de juiste schooltas. Veel meisjes hebben één droom: het krijgen van een roze schooltas met naam erop. Dat is natuurlijk ook super leuk! Roze is een mooie kleur voor meiden én natuurlijk is het al helemaal leuk om een rugzak met je eigen naam erop te hebben. Hier een kort overzichtje van onze verschillende tassen.

Verschillende soorten roze tassen

We hebben bij Bulbby 5 verschillende roze tassen, in verschillende formaten. Op de foto hierboven zie je ons roze rugzakje voor de allerkleinste kinderen: het rugzakje 0-6 jaar. Dit is een zacht roze schooltas met naam. Ook hebben we fuchsia schooltassen. Onze junior rugzak is bijvoorbeeld verkrijgbaar in het fuchsia. Ook onze rugtas classic in het groot en in het klein is verkrijgbaar in het roze. Deze tas is zachtroze. Bekijk hieronder de foto’s om een indruk te krijgen en begin met het ontwerpen van je eigen roze schooltas! Klik hier voor het gehele overzicht.

junior rugzak
Rugzakje
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.