bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

RUGZAK MET JE EIGEN NAAM

De rugzak met naam van Bulbby is al een ruimte tijd erg succesvol. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een tas op maat heeft, hebben we rugzakken voor grote kinderen en ook rugzakjes voor kleine kinderen. De grote variant heeft een ruim hoofdvak en daarnaast verschillende kleinere vakken. De stof is stevig en eenvoudig af te nemen. De kleinere versies zijn van hetzelfde materiaal, maar het model is wat anders. Ook deze rugzak heeft praktische opbergvakken en ziet er leuk uit.

Rugzak met naam ontwerpen

Een rugzak met naam ontwerpen is eenvoudig. Kies het model en je ziet direct welke afbeeldingen er mogelijk zijn. Als je hebt bepaald welke afbeelding goed bij het kind past, klik je simpelweg op de desbetreffende foto. Er verschijnt nu een pagina waarin de verschillende kleurencombinaties staan weergegeven. Na de keuze van de kleuren, typ je de naam of andere tekst in het tekstvenster naast de afbeelding van de tas. Zo, de rugzak met naam is klaar. Even online bestellen en binnen drie dagen na ontvangst van de betaling sturen wij de tas naar je toe. Kijk snel hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.