bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Samenwerken met Bulbby: wij vertellen!

Misschien is het je de laatste tijd al opgevallen: samenwerken met andere partijen vinden we bij Bulbby heel erg leuk. Waarom? Nou, dat is eigenlijk heel makkelijk: wanneer merken goed bij elkaar passen is het heel leuk om je krachten te bundelen en samen een mooie actie op te zetten! In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingen. Ook gaan we in op de vele aanvragen die we de afgelopen tijd binnen krijgen van samenwerkingen met online influencers.

Een succesvolle samenwerking: Bulbby en HEKS'N®

Afgelopen zomer hebben wij een grote actie met HEKS’N® gedaan, die je misschien wel is opgevallen. Op een heel groot aantal wikkels van Heks’nkaas (je weet wel, dat lekkere smeerseltje), werd een actie van Bulbby getoond. Met de speciale code op je eigen wikkel, maakte je kans op een BBQ schort met je eigen naam. Had je niet gewonnen? Dan ontving je van ons een code waarmee je onze kookschorten met een leuke korting kon bestellen. Tien duizenden mensen hebben meegedaan aan de actie: deze was daarom erg succesvol!

Afbeelding Heksnkaas

Een samenwerking in onze webshop

Sommige samenwerkingen kun je terugzien in onze webshop. Zo verkopen wij de Difrax S-fles met naamstickers erop, of mokken met een Hands Off My Chocolate logo en een lekkere chocoladereep erbij! Dit zijn super leuke producten van bekende merken, die je nu kunt laten personaliseren.

Difrax Flesje Sfeerbeeld

Samenwerken met online influencers

Je hoort er meer en meer over: online influencers, bloggers, vloggers… We krijgen bij Bulbby vaak aanvragen van online influencers die met ons willen samenwerken, bijvoorbeeld door een product van ons te reviewen of een winactie te plaatsen op hun eigen blog. Dit vinden we heel leuk, als de blogger wel past bij wat wij willen uitstralen. Ben jij een blogger en wil je graag met ons samenwerken? Stuur dan een mailtje naar marketing@bulbby.com en wie weet kunnen we samen iets leuks bedenken.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.