bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Samenwerkingen met bloggers

schrijfboekje-

Hi lieve lezers! In deze blog vertellen we jullie meer over onze samenwerkingen met bloggers. Hoewel we zelf inmiddels ook al een aantal maanden fanatiek aan het bloggen zijn, bundelen we onze krachten ook vaak met andere bloggers. We laten jullie zien op welke manieren we hebben samengewerkt, geven een aantal voorbeelden en tot slot vertellen we ook nog kort iets over samenwerkingen met vloggers.

Hoe werken we samen?

Voordat we een samenwerking met een blogger aangaan, kijken we altijd of er een match is met Bulbby. Zo zijn mama bloggers vaak een goede match met ons, vanwege ons grote assortiment kinderartikelen. Ook met lifestyle bloggers hebben we vaak een goede match, omdat we veel leuke woonaccessoires hebben. We vinden het belangrijk dat de bloggers met wie we samenwerken een verzorgde uitstraling hebben.

Soms vinden bloggers ons en mailen ze naar marketing@bulbby.com. Af en toe benaderen wij een blogger, bijvoorbeeld als we die blogger zijn tegengekomen via onze Instagram. Ook hebben we bloggers met wie we regelmatig samenwerken.

Samenwerken met Bulbby kan op verschillende manieren. Soms sturen we bloggers een aantal producten op, waarover zij dan een review kunnen schrijven. Af en toe geeft een blogger ook een kortingscode mee aan zijn of haar lezers. Ook zetten we af en toe een winactie op in samenwerking met een blogger. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! 🙂 We vinden het altijd leuk om hier samen met de blogger over na te denken.

Voorbeelden van samenwerkingen met bloggers

De laatste weken hebben we samengewerkt met meerdere bloggers. Zo heeft Cheryl een blog geschreven over onze opbergzak, heeft Verena van Inspiration to live onze sweater gereviewd en daarbij ook een winactie opgezet en heeft Ouders van Nu laatst ook een blog geschreven over de samenwerkingen met Bulbby.

Benieuwd naar nog meer samenwerkingen? Houd dan onze Instagram en Facebookpagina in de gaten!

Vloggers

Vorige week hebben we een oproepje geplaatst waarin we vertelden dat we op zoek waren naar vloggers die voor Bulbby wilden vloggen. We hebben heel veel leuke aanmeldingen gehad en kunnen jullie vertellen dat de eerste vlogs al in de maak zijn!

Ook werken we af en toe samen met andere (bekende) vloggers. Zo heeft Bibi van Bibi Social laatst producten van Bulbby weggegeven in een mega give away! Kijk de vlog hieronder:

Samenwerken met Bulbby?

Wil je als blogger nou ook samenwerken met Bulbby? Super leuk! We staan altijd open voor leuke samenwerkingen. Stuur een mailtje naar marketing@bulbby.com met je idee.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.