bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schooltas met naam erop

Schooltas met naam erop

Misschien herken je het wel: de vakantie is weer voorbij of je kleintje gaat voor het eerst naar school en je wilt een nieuwe of zelfs een eerste schooltas kopen. Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bulbby. Bulbby heeft een breed assortiment aan schooltassen. En niet zomaar schooltassen, Bulbby verkoopt schooltassen met een eigen tekst en print erop bedrukt. Hoe gaaf is dat?!

Bulbby beschikt over een breed assortiment aan schooltassen. Voor elke leeftijd is wel een geschikte tas te vinden in onze webshop. Zo is het rugzakje 0-6 jaar erg populair bij de kleintjes en is de junior rugzak perfect voor de wat grotere kinderen. Zoals hierboven al aangegeven werd, kun je de tas naar eigen wens ontwerpen. Dit kan heel gemakkelijk! Ten eerste kies je jouw favoriete schooltas uit, vervolgens bepaal je welke opdruk erop bedrukt mag worden en daarbij bepaal je ook de opdrukkleur. Als laatste bepaal je welke tekst jij op de rugzak bedrukt wil hebben. Je kunt voor een naam gaan. Maar een tekst is ook mogelijk. Of beide natuurlijk! Een populaire combinatie van naam en tekst is bijvoorbeeld: Lola, on her way. Ook een naam en geboortejaar is erg leuk om op de school te bedrukken.

junior rugzak
B37
rugtas classic

Ben je enthousiast geworden? Bestel hier dan snel een schooltas met naam erop voor je eigen kindje. Tip: een rugzak met naam erop bedrukt is ook een erg leuk verjaardagscadeau. Dus is er binnenkort een neefje, nichtje, broertje, buurjongetje of klasgenootje jarig, dan kan je ook zeker bij Bulbby terecht voor een gaaf cadeau!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.