bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Schort met naam kind

Schort met naam

Als jouw kindje talent heeft voor lekkere taarten of cupcakes bakken of voor koken, dan mag een leuk en origineel kookschort om al die lekkere creaties in te maken natuurlijk niet ontbreken! Bij Bulbby vind je dit originele kookschort. Je kunt namelijk een schort met een naam, initialen of andere tekst naar keuze laten bedrukken. Daarnaast kan je er ook een bijpassende opdruk bij uitzoeken. Zoals een opdruk van een taart, cupcakes of deegroller. Ook kun je gewoon kiezen uit vlinders, bloemen, hartjes en nog veel meer! Het schort met naam kind is beschikbaar in meerdere leuke kleurtjes. Je kunt kiezen uit: fuchsia, marine, rood, antraciet en zwart.

Een leuke tip is om het schort met naam samen met je kindje te ontwerpen. Zij vinden het namelijk altijd erg leuk om zelf een opdruk te kiezen en de kleurtjes te bepalen! Het ontwerpen gaat erg gemakkelijk. Je bepaalt de kleur van het schort, vervolgens kies je een leuke opdruk uit en bepaal je in welke kleur je de opdruk op het schort bedrukt wil hebben. En als laatste vul je de tekstvelden in met een naam of tekst naar keuze. En klaar is kees! Je kunt een uniek kookschort met naam bestellen.

Na de ontvangst van de betaling, sturen wij het schort met naam kind binnen drie werkdagen naar je toe. Begin snel met ontwerpen!

B201
B130
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.