• *Gratis verzending v.a. €60,-
  • *Hoge kwaliteit
  • *Spoed: voor 13.00 uur besteld zelfde dag verstuurd
  • *Ontwerp zelf!
31 (0)34-6211723
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Kookschort

Wil jij schorten met naam laten bedrukken? Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres! Wij bedrukken schorten voor jou alleen, voor al je vriendinnen, voor je kookclub, voor je collega’s, noem het maar op!

Schorten met naam als cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed, het laat namelijk zien dat jij echt aan de ontvanger hebt gedacht. En, een kookschort kan iedereen wel gebruiken! Topcadeau toch?

B10-kookschort

Schorten met naam voor je kookclub

Wat we bij Bulbby ook veel zien, is dat hele kookclubs een kookschort aanschaffen. Zo kunnen we het logo of de naam van je clubje bedrukken, en voor ieder lid een eigen schort bedrukken! Ook leuk als je nog niet zo lang met elkaar kookt, want zo vergeet je elkaars naam natuurlijk nooit!

Jouw foto met kookschort

Heb jij een leuke foto van je eigen gepersonaliseerde Bulbby-kookschort? Mail dan snel naar marketing@bulbby.com en vermeld dat je het leuk zou vinden om op onze website te staan. We zullen jouw foto dan toevoegen op onze website!

Om jou de beste ervaring te bieden maakt Bulbby gebruik van cookies. Zodra je doorgaat met het bezoeken van de website worden de cookies geaccepteerd.