bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Kookschort

Wil jij schorten met naam laten bedrukken? Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres! Wij bedrukken schorten voor jou alleen, voor al je vriendinnen, voor je kookclub, voor je collega’s, noem het maar op!

Schorten met naam als cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed, het laat namelijk zien dat jij echt aan de ontvanger hebt gedacht. En, een kookschort kan iedereen wel gebruiken! Topcadeau toch?

B10-kookschort

Schorten met naam voor je kookclub

Wat we bij Bulbby ook veel zien, is dat hele kookclubs een kookschort aanschaffen. Zo kunnen we het logo of de naam van je clubje bedrukken, en voor ieder lid een eigen schort bedrukken! Ook leuk als je nog niet zo lang met elkaar kookt, want zo vergeet je elkaars naam natuurlijk nooit!

Jouw foto met kookschort

Heb jij een leuke foto van je eigen gepersonaliseerde Bulbby-kookschort? Mail dan snel naar marketing@bulbby.com en vermeld dat je het leuk zou vinden om op onze website te staan. We zullen jouw foto dan toevoegen op onze website!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.