bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

SERVETTEN BEDRUKKEN

Op zoek naar een mooi trouwcadeau of een cadeau om mee te nemen als je ergens gaat dineren? Wat dacht je van servetten bedrukken met een persoonlijke tekst, zoals een naam. Ook leuk om te geven met de feestdagen. Bij Bulbby vind je mooie witte servetten van een goede kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende opdrukkleuren. Naast tekst kan je het servet ook voorzien van een mooi logo. Om het af te maken, kan je ook een bijpassend tafelkleed laten maken. De servetten zijn voordelig geprijsd, slechts €11,95 voor twee servetten met print. Wil je een groot aantal servetten met opdruk bestellen? Neem dan contact op met onze Klantenservice voor een mooie korting.

Bulbby29

Bedrukte servetten en andere leuke cadeaus

Naast het laten bedrukken van een servet, kan je bij Bulbby veel meer andere artikelen personaliseren. We hebben verschillende soorten kledingstukken, vele tassen en koffers, kookschorten en koksmutsen, boekjes en albums en interieurstickers. Na het selecteren van het artikel kom je in het ontwerpmenu. De stappen spreken voor zich en het is heel eenvoudig. Ga dus snel aan de slag en zie direct het resultaat.

Ontwerp je eigen bedrukte servet

servet tafellaken
servet tafellaken
kookschort
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.