bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Sieraden graveren

Je maakt een sieraad extra speciaal wanneer je deze laat graveren. Bij Bulbby kan je onze collectie sieraden graveren met een naam, een initiaal, een datum, coördinaten of een andere persoonlijke tekst die een mooie betekenis heeft voor jou of die je gewoon leuk vindt. Alle sieraden zijn goud verguld, rosé goud verguld of zilverkleurig. Ze zijn gemaakt van stainless steel waardoor ze niet verkleuren. Het assortiment sieraden bij Bulbby bevat onder andere verschillende naam kettingen, verschillende naam armbanden voor volwassenen en een armband met naam voor een kind maar ook een baby armbandje met naam

Armband met naam

Een naam armband heeft net dat extra’s waar je wellicht naar op zoek bent. Het is écht jouw armband omdat het voor jouw gegraveerd is met je naam of initialen. Ook kan je initialen van je eigen kinderen op één van onze armbanden laten graveren. Zo creëer je ook emotionele waarde bij het sieraad en draag je jouw kids altijd dicht bij je. Natuurlijk kan je dit als zoon of dochter ook voor je moeder bestellen als Moederdag cadeau. Als je jouw beste vriend of vriendin wilt laten blijken hoeveel hij of zij voor jou betekent, dan is dit ook een perfect geschenk. Je zou zelfs twee armbanden kunnen bestellen en er beide één dragen. Jij met de initialen van je beste vriend(in) en je beste vriend(in) met jouw initialen! Je hebt onder andere de keuze uit een armband met een hanger in de vorm van een hart. Of een armbandje met naam waarvan de band een touwtje is, die je zelf heel handig kan verstellen. Er is keuze genoeg!

armband-met-naam-rose
armband-hart (1)
armband-graveren-plaatje

Ketting met naam

Draag jij liever een ketting dan een armband? Dan hebben we ook genoeg opties in onze sieradencollectie voor jou! We hebben bijvoorbeeld een mooie ketting met een gebroken hart in het assortiment. Als je deze cadeau geeft op Valentijnsdag kunnen jij en je lover allebei en half hart dragen met elkaars initialen. Aan elk half hartje zit namelijk een ketting; je krijgt dus twee kettingen. Een andere populaire ketting is de ketting met naam rondZoals de naam al aangeeft is het een ketting met een ronde hanger. Deze ronde hanger heeft super leuke kartels en in de ketting zelf zitten bolletjes, wat het geheel extra leuk maakt. Hier hebben we ook een bijpassende armband met initiaal, van. Er is nog meer keuze in kettingen, neem daarvoor even een kijkje op onze sieraden categoriepagina.

gebroken-hart-ketting
munt-kettingggg
ketting-met-naam-rond

Sieraden graveren

Al onze sieraden graveren wij stuk voor stuk in eigen huis. Daardoor gebeurt dit super nauwkeurig. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor verschillende gelegenheden, dan zit je met gepersonaliseerde sieraden zeker weten goed! Ga snel aan de slag met het ontwerp en bestel vandaag nog iets moois.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.