bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Spaarpot met naam bedrukken

Spaarpot wild one

Hi! Zoals jullie wel weten, proberen we om ieder week één van onze producten in de spotlights te zetten. Deze week vertellen we je meer over onze spaarpot met naam. Een spaarpot is een populair cadeautje om te geven bij een kinderverjaardag. Het is een goede motivatie om lekker veel te sparen! Natuurlijk is een spaarpot niet alleen leuk om aan kinderen te geven, ook voor volwassenen kan het een leuk cadeau zijn.

Onze designers hebben super leuke naamlogo’s ontworpen, waarbij je zelf de teksten kunt aanpassen. Zo zagen we laatst dat er een spaarpot werd besteld met de tekst ‘Shoe fund’. Ook was er laatst een spaarpot met de tekst ‘Ik ben waarschijnlijk leeg’. Jullie kunnen je natuurlijk wel voorstellen dat het voor ons super leuk is om zulke grappige teksten voorbij te zien komen 🙂 Ook leuk om te weten, bij ons op het kantoor hebben we ook een spaarpot: ons Lief en Leed potje (natuurlijk afgeleid van De Luizenmoeder). Hier stoppen we geld in waarvan we af en toe iets voor onze collega’s kunnen kopen.

Productinformatie

spaarpot bedrukken

– De spaarpot met naam is gemaakt van keramiek;
– Er zit een opening in de onderkant zodat je de spaarpot niet kapot hoeft te gooien!;
– De spaarpot is wit en kan met kleur worden bedrukt;
– De afmetingen zijn 10×8 cm.

Wat zeggen onze klanten over de spaarpot met naam?

Misschien heb je onze reviews al weleens gelezen. Nadat je als klant je Bulbby bestelling hebt ontvangen, krijg je van ons een mailtje waarin je jouw producten kunt beoordelen. Ook over de spaarpot hebben we al leuke reacties binnen gehad. De afgelopen maand kregen we bijvoorbeeld deze reacties binnen:

‘Alles is top. Geen klachten. Bestel hier al jaren.’

‘Prima een dikke 9’

‘Snelle levering en mooie kwaliteit’

Ben je ook enthousiast geworden? Klik hier om je spaarpot te bestellen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.