bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Stage lopen bij Bulbby: Elze vertelt

HoiIkbenElze

Hi! Ik ben Elze, 24 jaar en ik loop mijn afstudeerstage bij Bulbby. Ik studeer Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en dat is een beetje uit de richting, want ik woon zelf in Leusden. Vandaar dat ik stage ben gaan lopen bij Bulbby in Amersfoort, een stuk dichterbij én gelukkig een superleuke en leerzame stage!

Wat ik bij Bulbby doe
Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd op school, maar richt me nu op 1 onderwerp voor mijn afstudeerstage. Ik ben namelijk bezig met het schrijven van een social mediaplan voor Bulbby. Dit betekent veel onderzoeken, veel uitproberen en heel wat uurtjes achter de laptop doorbrengen!

Naast dat ik hier aardig druk mee ben, werk ik ook gewoon mee met de dagelijkse marketing werkzaamheden die gedaan moeten worden bij Bulbby. Ik houd contact met de bloggers waar we samenwerkingen mee aan gaan, wat ik superleuk vind om te doen, omdat ik dan ook echt leuk contact kan hebben met een deel van onze doelgroep! Dat contact onderhouden doe ik ook via social media, want daar reageer ik op de berichten die jullie achterlaten op onze posts (hoi!). Daarnaast help ik mee aan de vertalingen op de website en ben ik druk met SEO, zodat jullie ons goed kunnen vinden in Google! Oh en.. ik schrijf regelmatig een blog voor Bulbby!

Al met al een lekkere drukke en variërende stage, waar ik veel leer en fijn aan mijn afstudeeropdracht kan werken! (En waar regelmatig taart is)

Mijn leukste moment bij Bulbby
Mijn leukste moment bij Bulbby was helemaal aan het begin van mijn stage. Het was vlak voor Kerst en súperdruk bij Bulbby. Iedereen bleef dus om te helpen om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen en dat betekent een avondje overwerken. Helemaal niet erg, want er was pizza (de sleutel tot mijn hart) en veel gezelligheid!

Ik blijf hier nog een maandje stage lopen en dan is het alweer tijd om afscheid te nemen én om een nieuwe stagiaire te verwelkomen. Ik kan een stage bij Bulbby heel erg aanraden, dus mocht je interesse hebben, mail dan naar marketing@bulbby.com en wie weet kunnen we nog samen taart eten voordat ik weg ga. 🙂

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.