bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
33984484_1097872967021795_3105662650982334464_n

Hoi! Mijn naam is Bo en ik ben 18 jaar. Het afgelopen half jaar heb ik bij Bulbby stage gelopen voor mijn opleiding Grafisch vormgeven. In deze blog, mijn stageverslag, ga ik hier wat meer over vertellen.

Hoe begon het?

Het begon allemaal met een stage meeloopdag.. Ik werd door school aan Bulbby gekoppeld en mocht hier een dag meelopen om te kijken hoe het is om stage te lopen bij een bedrijf. Ik kreeg hier een rondleiding en merkte meteen al dat er een hele gezellige sfeer hing. Na de rondleiding mocht ik mijn eigen Valentijnsmok ontwerpen, die vervolgens ook gemaakt werd. Het was een hele leuke dag en sinds die dag wou ik eigenlijk heel graag stage lopen bij Bulbby.

Een aantal maanden later was het dan ook tijd om te solliciteren voor een stageplek en gelukkig hadden ze bij Bulbby nog een plekje. In januari begon mijn stage, voor 5 maanden, 5 dagen in de week, 8 uur per dag. Het klinkt heel lang, maar de tijd is echt voorbij gevlogen. Dat kwam voornamelijk door de leuke opdrachten, maar natuurlijk ook door de mensen om me heen, die voor een fijne werksfeer zorgden.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de afgelopen maanden veel geleerd en gemaakt. Zo was ik bezig met de foto’s bewerken die te zien zijn op de site, nieuwe logo’s voor op de producten, hielp ik mee met fotoshoots, en maakte ik social-media posts en nieuwsbrieven. Er was altijd wel wat te doen en te leren.

Tijdens deze stage heb ik ook een aantal keer  meegelopen op de snij afdeling. Daar worden alle logo’s uit speciaal folie gesneden, die vervolgens op de producten gedrukt worden. Dit was ook heel leerzaam omdat je daar ziet hoe alle logo’s binnenkomen die besteld worden, en zie je dus waar je rekening mee moet houden als je nieuwe logo’s gaat ontwerpen.

En nu…

Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Bulbby en heb ontzettend veel geleerd. Dat ik het zelfs zó leuk vond, blijkt uit het feit dat ik nog een stageperiode bij Bulbby mee ga lopen. Ik heb er nu al veel zin in en ben benieuwd wat deze nieuwe periode me gaat brengen.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.