bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

TASJE MET NAAM VOOR JE KIND

Een tasje met naam voor je kind is ideaal, welk jongetje of meisje wil er nou niet naar school of op pad met zo’n persoonlijke tas? Bij Bulbby is er ruim keus uit handige tassen zoals rugtasjes, lunchkoffertjes, gymtassen, sporttassen etc. De tas met de naam van je kind kan natuurlijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal, op school, bij een dagje op pad of op de sportclub. Een tas met de naam van je buurkindje of een kindje van je vrienden, is een heel leuk cadeau. Evenals de leuke gepersonaliseerde shirtjes, het beddengoed met naam of één van onze andere artikelen.

 

rugzakje 0-6

Het ideale tasje met naam

Onze tasjes met de naam van het kind zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens heel praktisch. Bij alle modellen is goed nagedacht over de ruimte. Naast een groot vak hebben alle tassen één of meerdere kleine vakjes voor de kleinere spulletjes. Ook is er rekening gehouden met het draagcomfort; brede schouderbanden bieden een prettige steun. Speciaal voor de kleine kinderen zijn er ook kleine tasjes, dat draagt een stuk prettiger. Op onze website vind je altijd de nieuwste en hipste tasjes met naam.

Nieuwsgierig? Klik snel hier voor een overzicht van onze kindertassen.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.