bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Tassen met opdruk

Ontwerp bij Bulbby je eigen tassen met opdruk! In onze webshop hebben wij super leuke tassen met opdruk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. We hebben bijvoorbeeld katoenen tassen, rugzakken, reporterbags, luiertassen en sporttassen. Het leuke is dat je nadat je een product kiest, de tas zo kunt opmaken zoals jij wilt. Kies een tas (we hebben meerdere kleuren die je later kunt kiezen), kies een logo en maak deze tassen met naam zoals je het zelf wilt met onze online tool. Altijd leuk om zelf te kijken hoe je tas eruit komt te zien!

Hippe katoenen tassen met opdruk

Sinds een tijdje hebben we hele hippe katoenen tassen in ons assortiment. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar het strand, naar de sportschool of lekker te dragen tijdens het shoppen. Het leuke aan onze katoenen tassen is dat jij zelf de opdruk en kleur bepaalt. Je kunt dus kiezen om je naam te laten bedrukken, maar het is ook leuk om een gave tekst te bedenken! Kijk maar eens naar de foto’s om inspiratie op te doen.

Ben jij ook enthousiast geworden om je eigen tas te ontwerpen? Kijk dan snel op onze pagina: Ontwerp je eigen katoenen tas!

Katoenen tas
Katoenen tas
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.