bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Tekst op kussensloop

Tekst op kussensloop laten bedrukken? Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres! Wij hebben kussenslopen in verschillende kleuren, gemaakt van hoge kwaliteit. Op al deze kussenslopen kan je zelf een tekst laten bedrukken. Ook is het natuurlijk mogelijk om een kussensloop met naam te laten bedrukken. Gaaf hè?

Kussensloop en mok

Grappige tekst op kussensloop

Een grappige tekst op een kussensloop laten bedrukken, kan leuk zijn voor heel veel verschillende gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kussensloop als huwelijkscadeau? Laat bijvoorbeeld ‘Mr’ en ‘Mrs’ bedrukken, of ‘Mijn helft’ en ‘Jouw helft’. Misschien hebben jullie juist wel een grapje dat jullie altijd maken, dan is dat ook leuk om te bedrukken!

Lieve tekst op kussensloop

De tekst die je op de kussensloop laat bedrukken hoeft natuurlijk niet per se grappig te zijn. Een lieve tekst laten bedrukken is ook heel leuk! Helemaal als de sloop vaak wordt gebruikt, is een lieve tekst wel heel erg leuk om te geven. De ontvanger zal namelijk altijd even aan je denken voordat hij of zou gaat slapen!

Voor Vaderdag of Moederdag is een kussensloop met tekst ook heel erg leuk om te geven. Laat de tekst ‘Lieve mama’ of ‘Lieve papa’ bedrukken! Zeker weten dat je ouders daar super blij mee zullen zijn.

trouwkussen
bol_kussensloop_moon_and_stars

Wat kost het om een kussensloop te bedrukken?

Een tekst op kussensloop bedrukken is helemaal niet duur. Voor een kussensloop betaal je bij Bulbby maar 13.95 euro. Daarvoor ontvang je een prachtige kussensloop van hoge kwaliteit! De kussensloop is lekker groot, namelijk 62×75 cm. Deze sloop kan dus om een kussen van 60×70 cm. Omdat de sloop lekker ruim is van formaat, zie je de tekst extra goed. Bovendien kan je kiezen uit heel veel leuke kleurtjes om een kussensloop te laten bedrukken. Bekijk onze verschillende logo’s maar eens en maak je eigen tekst op kussensloop! Klik hier voor de kussensloop.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.