bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Tips voor Sint Maarten!

Op 11 november is het Sint Maarten. In Nederland wordt Sint Maarten al een lange tijd gevierd, maar de afgelopen jaren is het feest steeds populairder geworden. De kinderen gaan langs de deuren met een lantaarn en ze zingen liedjes in ruil voor snoepjes. Van oorsprong is Sint Maarten een katholiek feest, maar ook niet katholieke kinderen vieren dit feest steeds vaker. In deze blog lees je een aantal tips voor Sint Maarten!

Oefen alvast liedjes van tevoren!

Wil je zoveel mogelijk snoepjes verzamelen? Zorg dan dat je alle Sint Maarten liedjes goed kent. Twee bekende liedjes zijn bijvoorbeeld:

Sinte, Sinte Maarten
De koeien hebben staarten
De meisjes hebben rokjes aan
Daar komt Sint Martinus aan

En…

Elf november is de dag
Dat mijn lichtje
Dat mijn lichtje
Elf november is de dag
Dat mijn lichtje branden mag

Twaalf november is de dag
dat ik mag snoepen
dat ik mag snoepen
Twaalf november is de dag
dat ik mag snoepen de hele dag

Natuurlijk heb je bij ieder huis niet ontzettend lang de tijd om liedjes te zingen. Daarom kom je met deze twee liedjes al een heel eind 😉

Insta-Sint_Maarten

Verzamel je snoepjes in je eigen snoeptas!

Vorig jaar kregen we rondom Sint Maarten steeds vaker de vraag of we een speciale tas hebben voor kinderen die tijdens Sint Maarten langs de deuren gaan. De kinderen van Nick en Kirsten Schilder (van Nick en Simon); gingen ook langs de deuren en zochten ook een tasje. We hebben voor hen onze eigen Sint Maarten tas ontworpen. Omdat het bijna Sint Maarten is, bestel je dit tasje nu voor maar 10 euro! Dat is natuurlijk wel één van de allerbeste tips voor Sint Maarten!

Belangrijke tip: snoep niet teveel!

En last but not least: snoep niet teveel 🙂 Ook al heb je super veel snoepjes verzameld, eet ze zeker niet allemaal de 12e al op. Het is veel lekkerder om iedere dag één snoepje te eten!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.