bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #25 + Denim tasjes met naam!

Bulbby update-25

Wow, de 25e update alweer! Op deze prachtige maandag vertellen we jullie weer alles over de afgelopen week. En ja, die week was lekker druk. Vorige week maandag kwam bij ons de container aan met onze nieuwe voorraad. We kunnen je vertellen: het was een heerlijk temperatuurtje om de container uit te laden. Niet dus! 🙂 Er zijn flink wat flessen water doorheen gegaan. Wat wél heel leuk is, is dat we nu allemaal nieuwe kleuren op voorraad hebben. Zo hebben we eindelijk denim tasjes met naam! We vertellen je alles in deze blog.

Denim tasjes én nog meer nieuwe kleuren!

In de container zaten allerlei nieuwe kleuren van onze producten. Zo hebben we nieuwe kleuren babymutsjes, die echt super schattig zijn. Ook het babypakje hebben we nu in mint! Wat pas echt leuk is, zijn onze nieuwe denim tasjes. Omdat we zoveel vraag vanuit jullie hebben gehad, hebben we ervoor gekozen om deze van ons eigen label te laten maken. Nu is het dan eindelijk zover! We hebben het denim tasje in het formaatje 0-6 jaar, en in het junior rugzak formaat. Wat we super leuk vinden om te zien, is dat ze nu al super veel worden besteld!

6540
6539

Hitte!

Het heeft dan wel niet echt te maken met wat we de afgelopen week hebben gedaan hier, maar wel met de sfeer bij ons op het kantoor in Amersfoort. Het is namelijk bij ons ook super lekker weer! We proberen met zijn allen zoveel mogelijk buiten te lunchen en de zon toch een beetje mee te pakken 🙂 Vanwege het warme weer schreven we vorige week een blog over onze kindertattoos, waarin we aangaven dat een kindertattoo met telefoonnummer erop ervoor kan zorgen dat je je kids niet zo snel kwijt raakt op het strand.

Winactie!

Speciaal voor Back to school hebben we een gave winactie online gezet. Je kunt deze week nog steeds meedoen! Klik hieronder op je favoriete back to school product.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.