bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #34 + Nieuw: geboortetegel!

Bulbby update-34

Hoi iedereen! Tijd voor weer een nieuwe wekelijkse update. Wat vliegt de tijd toch af en toe 🙂 We zijn hier erg druk met de voorbereidingen voor het In de Wolken festival, waar je overigens nog steeds kaartjes voor kunt kopen! Over het In de Wolken festival horen jullie later deze week meer. We hebben natuurlijk wel meer gedaan de afgelopen week. Zo hebben we de laatste acties ingepland rondom Sinterklaas en Kerst en hebben we een nieuw product: een geboortetegel! Lees snel verder en ontdek wat wij de afgelopen week nog meer hebben meegemaakt.

Marketingplanning

Misschien zijn jullie ermee bekend, maar misschien ook niet. Wij hebben de afgelopen week de laatste acties toegevoegd aan onze marketingplanning t/m het einde van het jaar. We kunnen jullie vertellen dat er super veel gave acties aankomen. Vergeet je dus zeker niet te abonneren op onze nieuwsbrief via onze homepage, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze acties.

Nieuw: geboortetegel met naam!

Kraamcadeautjes met naam zijn helemaal hip. Sinds deze week hebben we een super schattige geboortetegel in onze webshop! Ben je nieuwsgierig? Je vindt hem hier. Bij de verschillende speciaal ontworpen naamlogo’s is er voldoende ruimte om ook nog een geboortedatum in te vullen. Leuk, toch?

Geboortetegeltje-bedrukken

Oeps: bijna weer een overstroming!

Vorige week begon het even keihard te regenen, en ja hoor, daar gingen de toiletten weer! We waren even bang dat er weer een overstroming zou komen. Gelukkig viel het mee en kon een riool service ons uit de brand helpen. Voorlopig zitten we dus weer veilig 🙂

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.